-->
Tamamen Türkçe Crysis 3 Ön Siparişte

Crysis 3 oyun severlerin bekleyişine son vermek için geliyor… 2013’ün merakla beklenen ilk büyük shooter oyunu Crysis 3 tamamen ‘Türkçe’ olarak ön siparişe açılıyor. PC, PS3 ve XBOX 360 formatlarında satışa sunulacak olan Crysis 3, bugün www.aralgame.com, D&R, Vatan, Bimeks, Teknosa ve  OverGame gibi prestijli mağazaların online satış sitelerindeki  yerini alıyor. Crysis 3 ön siparişe […]

26.12.2012 | ulasufuk

Crysis 3 oyun severlerin bekleyişine son vermek için geliyor…

2013’ün merakla beklenen ilk büyük shooter oyunu Crysis 3 tamamen ‘Türkçe’ olarak ön siparişe açılıyor. PC, PS3 ve XBOX 360 formatlarında satışa sunulacak olan Crysis 3, bugün www.aralgame.com, D&R, Vatan, Bimeks, Teknosa ve  OverGame gibi prestijli mağazaların online satış sitelerindeki  yerini alıyor.

Crysis 3 ön siparişe özel hediyesi ile geliyor… PC formatı 110 TL, PS3 ve XBOX 360 formatı 180 TL’den satışa sunulacak olan Crysis 3, ön sipariş verenler için özel ve sınırlı sayıda üretilen T-shirt hediyesi ile severlerini tekrar büyüleyecek.

Crytek CEO’su Cevat Yerli tamamen “Türkçe” olan yeni Crysis 3 için,  “En yeni CryENGINE teknolojisini daha da üst seviyeye taşıyarak oyunculara etkileyici görsellerle dolu bir oyun deneyimi yaşatacak yedi farklı tema sunuyoruz. Oyuncuların oyunla buluşacakları günü heyecanla bekliyoruz” diye konuştu.

Crytek tarafından geliştirilen ve son teknoloji ürünü CryENGINE motorunu kullanan Crysis 3, Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi, PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi ve PC için 22 Şubat’ta piyasaya çıkacak. Crysis 3 hakkında daha fazla bilgi için lütfen www.crysis.ea.com adresini ziyaret edin, en yeni haberleri www.facebook.com/aralgame Facebook veya www.twitter.com/aralgame Twitter® adreslerinden alabilirsiniz.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!