-->
Sony, PS Vita İçin YouTube Uygulamasını Yayınladı

Sony, yeni nesil taşınabilir eğlence sistemi PlayStation®Vita (PS® Vita) için YouTube uygulamasını yayınladı. Uygulama sayesinde PS® Vita sahipleri artık YouTube üzerinden PS Vita’nın muhteşem görüntü kalitesi sunan 5 inç’lik OLED ekranında video izleyebiliyor. Sony, yeni nesil taşınabilir eğlence sistemi PlayStation®Vita (PS® Vita) için Haziran 2012 itibariyle çeşitli ülkelerde yayınlamaya başladığı YouTube uygulamasını Türkiye’yede sundu. Sony, uygulama ile komediden oyunlara yönelik ipuçlarına […]

22.12.2012 | ulasufuk

Sony, yeni nesil taşınabilir eğlence sistemi PlayStation®Vita (PS® Vita) için YouTube uygulamasını yayınladı. Uygulama sayesinde PS® Vita sahipleri artık YouTube üzerinden PS Vita’nın muhteşem görüntü kalitesi sunan 5 inç’lik OLED ekranında video izleyebiliyor.

Sony, yeni nesil taşınabilir eğlence sistemi PlayStation®Vita (PS® Vita) için Haziran 2012 itibariyle çeşitli ülkelerde yayınlamaya başladığı YouTube uygulamasını Türkiye’yede sundu. Sony, uygulama ile komediden oyunlara yönelik ipuçlarına kadar günün son trendlerini sunan YouTube videolarını, nefes kesici 5 inç (16:9) OLED ekranda izleme keyfi sunuyor. PS Vita kullanıcılarının PS Vita Store aracılığıyla ulaşabileceği YouTube uygulaması ile önerilen videolar, arama, özellikler, video izlerken beğenme veya beğenmeme düğmelerinin yanı sıra videolarla ilgili yorumlara da erişilebiliyor. Ayrıca, kullanıcılar, videonun uygun olup olmadığını işaretleyebildiği gibi güvenli arama filtrelemesi de yapabiliyor. Uygulamada 720p’ye kadar olan videolar yürütülebiliyor.

 

BASIN BÜLTENİ    



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!