-->
Silkroad Online Büyük Güncelleme Bugün

“Silkroad’u Yak Bölüm 2; Doğu & Batı Birleşiyor!” Popüler Fantazi MMORPG Simdi Yetenek Dengesi Gelistirmeleri, Grupça Oynamaya Önem ve Büyük Etkinliklerle Öncü çevirimiçi oyun yayin ve yapimci firmasi Joymax bugün(18 Aralik) dünyaca ünlenmis ücretsiz oynanabilen MMORPG oyunu Silkroad için büyük güncelleme serisinin ikincisini hayata geçiriyor.”Silkroad’u Yak Bölüm 2; Dogu & Bati Birlesiyor!” geçen ay büyük […]

18.12.2012 | ulasufuk

“Silkroad’u Yak Bölüm 2; Doğu & Batı Birleşiyor!”

Popüler Fantazi MMORPG Simdi Yetenek Dengesi Gelistirmeleri, Grupça Oynamaya Önem ve Büyük Etkinliklerle

Öncü çevirimiçi oyun yayin ve yapimci firmasi Joymax bugün(18 Aralik) dünyaca ünlenmis ücretsiz oynanabilen MMORPG oyunu Silkroad için büyük güncelleme serisinin ikincisini hayata geçiriyor.”Silkroad’u Yak Bölüm 2; Dogu & Bati Birlesiyor!” geçen ay büyük ölçekteki etkinliklerle beraber gelen degisikliklerin ikincisi. Yeteneklerin dengesini gelistirip grupça oyun oynamaya tesvik eden ve en sonunda oyuncularin takim oyunlarini muazzam etkinliklerle test edecek olan degisikliklere odaklanildi. Yeni ve geri dönen oyuncular artik bütün bu gelistirmeleri birinci elden oyuna girer girmez tecrübe edebilecekler. Yeni gelistirmelere ve etkinliklere göz atmak için oyuncular http://www.joymax.com/silkroad adresini ziyaret edebilirler.

Oyuna gelen önemli güncellemelerden bir tanesi bütün karakterlerin fiziksel hasarini arttiran ve Çinliler ile Avrupalilar arasindaki yetenek dengesini saglayan Yetenek Dengesi Gelistirmesi. Her iki irkada grupça oynamayi destekleyecek yeni yetenekler eklendi ve grup ile oyun oynayan oyunculara %20 EXP artisi getirildi ki bu orjinalinde %5’ti!

Yeni oyuncularda bu güncellemeden yararlanacak. Geçen ay gelen güncelleme ile yeni oyuncular kalici faydalarla oyuna baslayacaklar ve her bir yeni oyuncuya 9 ayri yardimci ürün içeren baslangiç paketi saglanacak! Buna ek olarak yeni Dinlenmis Tecrübe sistemi oyunculara tekrardan oyuna girene kadar %50-%100 arasinda EXP artisi saglayacak.

Büyük güncelleme büyük etkinlikler demek! Anka Kusu Zaman Atagi etkinligi takim oyunu ve yetenekleri test ediyor. Bugünden baslayarak, yaratik Anka Kusu rastgele sürelerde baslangiç alanlarinin yaninda ortaya çikacak; maglup edilirse ikinci Anka Kusu ortaya çikacak ve en sonunda üç ayri benzersiz yaratikla ayni anda savasacaksiniz.  Bu etkinligin kilit noktasi her bir yaratik serisini 10 dakika içerisinde alt etmeniz. Bu görevi basaran oyuncular her bir yaratiktan düsüecek olan nadir zirh ve silahlarin sahibi olabilir. Ayrica her iki Anka Kusu’da rastgele bir veya iki oyuncuya oyuncunun seviyesini en yüksege yakin seviyeye çeken, 30 milyon yetenek puani veren veya tercih edecekleri bir set zirh veren 1-2 adet Abonelik Karti düsürüyor!

Oyuncular Silkroad Online’in resmi web sitesi olan http://www.joymax.com/silkroad adresinden veya artik oyundan tek tus ile ulasilabilen Silkroad Online’in Facebook sayfasindan daha fazlasini ögrenebilirler.

 

BASIN BÜLTENİ

 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!