-->
Rayman Legends’ın Net Çıkış Tarihi Açıklandı!

Ubisoft , 2013’ün ilk çeyreğinde çıkış yapacağı bilinen Wii U platform oyunu Rayman Legends’ın net çıkış tarihini açıkladı. Aslında geçtiğimiz hafta çıkış yapan Wii U konsolu ile birlikte gelmesi planlanan fakat bilinmeyen nedenlerle geciken oyun, 28 Şubat’ta Avrupa’da piyasaya sürülecek. Harika bir 2D platform tarzı süren Rayman Legends, önceki oyun Origins’e yeni bir GamePadkontrol düzeni de ekliyor. Rayman’in […]

07.12.2012 | ulasufuk

Ubisoft , 2013’ün ilk çeyreğinde çıkış yapacağı bilinen Wii U platform oyunu Rayman Legends’ın net çıkış tarihini açıkladı.

Aslında geçtiğimiz hafta çıkış yapan Wii U konsolu ile birlikte gelmesi planlanan fakat bilinmeyen nedenlerle geciken oyun, 28 Şubat’ta Avrupa’da piyasaya sürülecek. Harika bir 2D platform tarzı süren Rayman Legends, önceki oyun Origins’e yeni bir GamePadkontrol düzeni de ekliyor. Rayman’in baş karakteri Globox’a ek olarak Murphy ve Barbara karakterlerini ekleyecek Rayman Legends, Nintendo’nun yeni nesil konsolu Wii U’nun en iyi oyunlarından biri olacak gibi görünüyor.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!