-->
PlayStation All-Stars Battle Royale Oyun İnceleme

Bölüm tasarımları, oynanış dinamikleri ve zengin içeriği oldukça başarılı olsa da oynanış bakımından güç dengesizliğinin söz konusu olduğunu söylemeliyim. Bazı bölümlerde mekanın da etkisi ile bazı karakterlerin dövüşü kazanması oldukça zorlaşıyor. Bu sorunun üstesinden gelebilmek için değişken ortam fikri iyi düşünülmüş olabilir ancak daha bölümün başından mağlubiyetin kaçınılmaz olduğu hissinin içinizi kaplaması kötü bir duygu. […]

27.12.2012 | ulasufuk

Bölüm tasarımları, oynanış dinamikleri ve zengin içeriği oldukça başarılı olsa da oynanış bakımından güç dengesizliğinin söz konusu olduğunu söylemeliyim. Bazı bölümlerde mekanın da etkisi ile bazı karakterlerin dövüşü kazanması oldukça zorlaşıyor. Bu sorunun üstesinden gelebilmek için değişken ortam fikri iyi düşünülmüş olabilir ancak daha bölümün başından mağlubiyetin kaçınılmaz olduğu hissinin içinizi kaplaması kötü bir duygu. Bu durumun daha hafif atlatılması için karakterinizin combolarına çok iyi çalışmalısınız.
 

 
Yapımın en keyifli bölümü kuşkusuz çoklu oyuncu kısmı. Bu bölümde iki farklı oyun modu bizi karşılıyor. Aslına bakarsanız bu iki mod birbirine çok benzese de bazı farklılıklar söz konusu. Turnuva modu adından da anlaşılacağı üzere uzun soluklu bir online kapışmanın kapılarını aralıyor. Versus Match modu ise bir nevi en kısa yoldan kozlarımızı nasıl paylaşırız düşüncesi ile tasarlanmış. Oyunun Ps Vita ve Ps3 platformlarında yer aldığı düşünüldüğünde çoklu oyuncu modlarının oyunu ne kadar keyifli bir hale getirebileceği tahmin edilebilir.
 

 
Oyunun her yönü kendine özgü başarılı dokunuşlarla çeşitlendirilmiş. Olumsuz denilebilecek kusurlar iyi düşünülmüş detaylarla kapatılmış. Misal başarısız arayüz sade istatistiki bilgilerle kurtarıyor kendini, görsel olarak vasat detaylar hayranlık uyandırıcı interaktif değişken bölüm tasarımları ile kendini affettiriyor. Playstation’a özgü olmayan karakter listesi ve dengesiz güç dağılımı geniş içerik ve bölümler arası farklılaşan oynanış dinamikleri ile başarılı bir hale bürünüyor. Bunun gibi daha bir çok neden sayabilirim. Durum böyle olunca oyunun en son ağızda bıraktığı tat karışık bir his oluşturuyor. Sanki bir şeyler sıkıntılı ama genele bakıldığında ise oldukça keyifli bir ziyafet gibi…
  



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!