-->
PlayStation All-Stars Battle Royale Oyun İnceleme

Her Kahramanın Dövüş Sitili Farklıdır. Daha önce bir çok oyun yapımcısı ve platform tarafından denen bir olaydır efsaneleşen kahramanları bir araya getirip birbirine kırdırmak. Oyun dünyasının nam salmış karakterlerini aynı arenaya çıkarıp hanginiz daha güçlü kavgası çıkartmak yapımcıların sıkıştıklarında başvurdukları bir yöntemdir. Bu durumdan biz oyun severler olarak elbette ki hoşnut oluruz. Sonuçta en sevdiğimiz […]

27.12.2012 | ulasufuk

Her Kahramanın Dövüş Sitili Farklıdır.

Daha önce bir çok oyun yapımcısı ve platform tarafından denen bir olaydır efsaneleşen kahramanları bir araya getirip birbirine kırdırmak. Oyun dünyasının nam salmış karakterlerini aynı arenaya çıkarıp hanginiz daha güçlü kavgası çıkartmak yapımcıların sıkıştıklarında başvurdukları bir yöntemdir. Bu durumdan biz oyun severler olarak elbette ki hoşnut oluruz. Sonuçta en sevdiğimiz karakterleri aynı oyunda görmek sevindirici ancak göz bebeğimiz sevimli Sackboy’umuzu psikopat Sweet Tooth’un karşısına çıkarmak ne kadar hakkaniyetlidir düşünmek lazım. Biz tabi ki duruma adalet penceresinden değil eğlence penceresinden bakıyoruz ve Sony’nin en özgün kahramanlarının dövüş serüvenine giriş yapıyoruz…

Öncelikle hemen belirteyim ki her ne kadar oyunun isminden sanki Playstation’a özgü karakterlerin bir araya geldiği izlenimi oluşsa da bir çok multi platform kahramanın da oyunda yer aldığını söylemeliyim. Oyunda 22 karakter bulunuyor. Bu karakterlerin bir kısmı Playstation exclusive oyun kahramanlarından oluşsa da ( Infamous’dan Cole, God of War’dan Kratos, Uncharted’dan Nathan, Little Big Planet’tan Sackboy gibi) bir kısmı da farklı platformlarda da yer alan kahramanlardan oluşuyor. Oyunun tüm karakter listesine şöyle bi göz atalım isterseniz.
 

 
Colonel Radec, Killzone
Sly Cooper, Sly Cooper
Kratos, God of War
Emmett Gravesa, Starhawk
Big Daddy, BioShock
Raiden, Metal Gear
Nariko, Heavenly Sword
Dante, Devil May Cry
Sackboy, LittleBigPlanet
Evil Cole MacGrath, Infamous
Sir Daniel Fortesque, MediEvil
Jak and Daxter, Jak and Daxter
Kata, Gravity Rush
Fat Princess, Fat Princess
Nathan Drake, Uncharted
Ratchet and Clank, Ratchet & Clank
Sweet Tooth, Twisted Metal
PaRappa, PaRappa the Rapper
Spike, Ape Escape
Heihachi Mishima, Tekken
Cole MacGrath, Infamous
Toro Inoue, Together Everywhere
 

 
Görüldüğü üzere oyunun karakter listesi oldukça kalabalık ve bir o kadar da ürkütücü. Hepsi çok farklı yeteneklere sahip bir çok özgün karakter bir arada. Peki böyle bir kalabalık ortamda nasıl bir curcuna çıkacağını merak ediyor musunuz? Şimdiden söyleyeyim oyunun oynanış dinamikleri şimdiye kadar oynadığımız dövüş oyunlarından oldukça farklı. Bunu en baştaki oyun modlarından ve dengesiz güç dağılımına sahip karakter listesinden anlamak mümkün. Sıradan bir dövüş oyunu olsa Sackboy’un hiç şansı olabilir mi?
 



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!