-->
En Sıra Dışı Yılbaşı Hediyesi: Xbox

Dünyanın en çok satan oyun ve eğlence konsolu Xbox’ı, Microsoft Türkiye güvencesiyle yakınlarınıza ilk hediye eden siz olun! Kasım ayından itibaren Türkiye’de resmi olarak satışa sunulan Xbox 360 oyun ve eğlence konsolu yılbaşına özel fırsatlar ile satın almak mümkün. Türkçe menü ve Türkiye’ye özel hizmetleri ile kullanıcıların beğenisine sunulan Xbox, oyun tutkunları ve birlikte zaman […]

10.12.2012 | ulasufuk

Dünyanın en çok satan oyun ve eğlence konsolu Xbox’ı, Microsoft Türkiye güvencesiyle yakınlarınıza ilk hediye eden siz olun!

Kasım ayından itibaren Türkiye’de resmi olarak satışa sunulan Xbox 360 oyun ve eğlence konsolu yılbaşına özel fırsatlar ile satın almak mümkün.

Türkçe menü ve Türkiye’ye özel hizmetleri ile kullanıcıların beğenisine sunulan Xbox, oyun tutkunları ve birlikte zaman geçirmekten hoşlanan aileler, dostlar için mükemmel bir yılbaşı hediyesi. Her yaştan oyun severe, çeşitli oyun ve eğlence içeriği sağlayan konsol sayesinde aile bireyleri bir arada eğlenme fırsatı bulacak. Xbox ile birlikte Halo4, Forza Horizon, Nike Training, Call of Duty Black Ops 2, Kinect Disneyland ve Kinect Sports gibi dünyanın en çok talep edilen oyunları da eğlenceli hediye alternatifleri arasında yer alıyor.

Bu senenin en popüler şarkısı Gangnam Style’ın Dance Central’daki videosu ile tüm dünyanın takip ettiği dansı siz de yaparak, yılbaşı eğlencenize dönüştürün. Oyundan daha fazlasını sunan bir eğlence platformu olan Xbox’ın sıra dışı oyun, eğlence, Kinect gibi benzersiz özellikleri ile yılbaşında farklı bir deneyim yaşayın. Ailecek zaman geçirilmesini ve birlikte aktivite yapılmasını sağlayan pek çok özelliği olan Xbox, öğretici oyunları ile çocukların motor hareket kabiliyetlerini geliştirecek aktiviteler yapabilecekleri bir içerik sunuyor.

 

Xbox ile birlikte Türkiye’deki kullanıcılara sunulan “Live” servisi de oyun sevenlere dünyadaki 40 milyon Xbox oyuncusu ile eş zamanlı olarak oyun oynayabilme, sesli ya da yazılı sohbet etme, kendi oyun partilerini düzenleme imkânı tanıyor. Ayrıca Live hizmeti sayesinde oyuncular, bir başka cihazdan sisteme girmeleri durumda yine kendi oyuncu profilini seçebiliyor ve oyun geçmişlerine ulaşabiliyor. Oyun severler, Xbox Live servisleri ile tüm içerik, servis ve oyunları Xbox Mağazası’ndan kredi kartları ve Türk lirası ile satın alabilir. Microsoft Türkiye, Xbox için sunduğu Türkçe telefon destek servisi ve garanti hizmetlerinin yanı sıra evden eve hizmet veren bir teknik servis ağı da oluşturdu.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!