-->
Borderlands 2’nin Yeni DLC’sinin Çıkış Tarihi, Fiyatı ve İlk Videosu

Gearbox Software, Borderlands 2’nin bir sonraki DLC’si Sir Hammerlock’s Big Game Hunt’ın çıkış tarihi ve fiyat detayının yanı sıra bir de tanıtım videosu yayınladı. Sir Hammerlock’s Big Game Hunt, PC (Steam),Xbox 360 ve PS3 için 15 Ocak’ta (Avrupa’da PS3 için 16 Ocak’ta) £8/€10/$10/800 Microsoft Puanındansatışa sunulacak. Bir av seferi ile başlayan Sir Hammerlock’s Big Game […]

21.12.2012 | ulasufuk

Gearbox Software, Borderlands 2’nin bir sonraki DLC’si Sir Hammerlock’s Big Game Hunt’ın çıkış tarihi ve fiyat detayının yanı sıra bir de tanıtım videosu yayınladı.

Sir Hammerlock’s Big Game Hunt, PC (Steam),Xbox 360 ve PS3 için 15 Ocak’ta (Avrupa’da PS3 için 16 Ocak’ta) £8/€10/$10/800 Microsoft Puanındansatışa sunulacak.

Bir av seferi ile başlayan Sir Hammerlock’s Big Game Hunt, dayanılmaz yeni yağma, unutulmaz yeni görevler, çok çeşitli zorlu ve egzotik yeni düşmanlar, yeni bir araç ve Aegrus isimli daha önce görülmemiş vahşi kıtayı içerecek.

DLC için yayınlanan ilk videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz:

 



Popüler Haberler


Sand Land, Akira Toriyama’nın ikonik stilini ve heyecan verici oyun mekaniğini bir araya getirerek sizi benzersiz bir maceraya davet ediyor!


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!