-->
BioShock: Infinite’in Resmi Yüzü: Anna Moleva

Irrational Games tarafından geliştirilen BioShock Infinite’in resmi yüzü Moskova’da cosplay sanatçısı Anna Moleva oldu. Irrational Games başkanı Ken Levine şirketin resmi blogunda, BioShock: Infinite’deki Elizabeth karakterine benzerliği ile dikkat çeken Anna Moleva’nın Elizabeth resmi yüzü olmasından çok memnun olduklarını ve bunu duyurmaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Irrational Games bundan sonra televizyon reklamlarında ve BioShock ile ilgili etkinliklerde Anna Moleva ile […]

04.12.2012 | ulasufuk

Irrational Games tarafından geliştirilen BioShock Infinite’in resmi yüzü Moskova’da cosplay sanatçısı Anna Moleva oldu.

Irrational Games başkanı Ken Levine şirketin resmi blogunda, BioShock: Infinite’deki Elizabeth karakterine benzerliği ile dikkat çeken Anna Moleva’nın Elizabeth resmi yüzü olmasından çok memnun olduklarını ve bunu duyurmaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Irrational Games bundan sonra televizyon reklamlarında ve BioShock ile ilgili etkinliklerde Anna Moleva ile çalışacak.

 



Popüler Haberler


Sand Land, Akira Toriyama’nın ikonik stilini ve heyecan verici oyun mekaniğini bir araya getirerek sizi benzersiz bir maceraya davet ediyor!


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!