-->
Assassin’s Creed 3’ün İlk DLC’si: The Hidden Secrets

Ubisoft, Assassin’s Creed 3’ün ilk indirilebilir içerik paketi The Hidden Secrets’ın, Season Pass sahipleri için oynanabilir olduğunu duyurdu. 11 Aralık’ta PC ve Xbox Live, 13 Aralıkta’da PSN üzerinden genel satışa sunulacak DLC, Lost Mayan Ruins, Ghost of War ve Dangerous Secret isimli üç ekstra görevi içeriyor.  Oyuncular her başarılı görevde oyun içi silahlarla ödüllendirilecek. Ayrıca […]

05.12.2012 | ulasufuk

Ubisoft, Assassin’s Creed 3’ün ilk indirilebilir içerik paketi The Hidden Secrets’ın, Season Pass sahipleri için oynanabilir olduğunu duyurdu.

11 Aralık’ta PC ve Xbox Live, 13 Aralıkta’da PSN üzerinden genel satışa sunulacak DLC, Lost Mayan Ruins, Ghost of War ve Dangerous Secret isimli üç ekstra görevi içeriyor.  Oyuncular her başarılı görevde oyun içi silahlarla ödüllendirilecek. Ayrıca oyuna Captain of the Aquila üniforması ve Colonial Assassin kıyafeti ekleyen The Hidden Secrets,  oyunun multiplayer kısmı için de the Redcoat ve the Sharpshooter karakterlerini içerecek.



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!