-->
Angry Birds Filmi Gümbür Gümbür Geliyor!

Rovio’nun büyük başarı yakaladığı markası Angry Birds’ün şimdi de filmi geliyor. Daha önce böyle bir planının olduğunu bildiğimiz firma, animasyon filmi ile ilgili bazı detayları paylaştı. Angry Birds filmi için Despicable Me filminin yapımcısı John Cohen ile anlaşan Rovio, filmin sorumlu yapımcısı olarak ta Marvel Studios eski yönetim kurulu başkanı ve Iron Man filminin yapımcısı David Maisel’in görev alacağını […]

12.12.2012 | ulasufuk

Rovio’nun büyük başarı yakaladığı markası Angry Birds’ün şimdi de filmi geliyor. Daha önce böyle bir planının olduğunu bildiğimiz firma, animasyon filmi ile ilgili bazı detayları paylaştı.

Angry Birds filmi için Despicable Me filminin yapımcısı John Cohen ile anlaşan Rovio, filmin sorumlu yapımcısı olarak ta Marvel Studios eski yönetim kurulu başkanı ve Iron Man filminin yapımcısı David Maisel’in görev alacağını duyurdu. 3 boyutlu olacağı belirtilen film beyaz perdede 2016 yılı içinde gösterime girecek.



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!