-->
Xbox Oyun Konsolu Artık Türkiye’de

Microsoft Türkiye, Xbox’ı ARAL distribütörlüğünde dağıtacak… Microsoft Türkiye tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan çok özel lansmanda, Xbox oyun konsolunun Türkiye’de 19 Kasım tarihinden itibaren resmi olarak satışa sunulacağı duyurusu yapıldı. Aral olarak Xbox distribütörlüğüne uygun görülmemizin gururunu ve heyecanını yaşamaktayız. Eğlenceyi sıra dışı bir oyun deneyimine dönüştüren Xbox’ın Türkiye pazarını gelmesini oyunseverler adına kutlarız. Xbox’un Türkiye’deki […]

23.11.2012 | ulasufuk

Microsoft Türkiye, Xbox’ı ARAL distribütörlüğünde dağıtacak…

Microsoft Türkiye tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan çok özel lansmanda, Xbox oyun konsolunun Türkiye’de 19 Kasım tarihinden itibaren resmi olarak satışa sunulacağı duyurusu yapıldı. Aral olarak Xbox distribütörlüğüne uygun görülmemizin gururunu ve heyecanını yaşamaktayız.

Eğlenceyi sıra dışı bir oyun deneyimine dönüştüren Xbox’ın Türkiye pazarını gelmesini oyunseverler adına kutlarız. Xbox’un Türkiye’deki yerini alması ile birlikte, pazarın her geçen gün gelişeceği kanaatindeyiz.

Xbox’ın Türkiye oyun ve konsol pazarına girmesi ile birlikte oyun dünyasının yakından tanıdığı Halo 4, Gears of War, Forza Horizon gibi Xbox’a özel hit oyunlar, diğer taraftan KINECT ‘e özel geliştirilen Fable The Journey, Dance Central 3 ve Nike Fitness oyunları ile farklı yayıncıların Xbox formatındaki tüm oyunları da geniş çeşitlilikle raflardaki yerlerini almaya başladı.

Xbox’ın Türkiye oyun pazarında yerini alması ile birlikte oyunculara Türkçe telefon desteği ve garanti hizmeti de sunulacak. Diğer taraftan Xbox oyun konsolunun ve Xbox Live’ın tamamen Türkçe olması Microsoft’un bu konuya olan desteğini ve pazara olan inancını açıkça göstermektedir.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.