-->
Xbox Almak İçin Kuyruğa Girdiler

Xbox 360 oyun ve eğlence konsolu, 19 Kasım 2012 akşamından itibaren Türkiye’de resmi olarak satışa sunuldu. Dünyanın en çok satan oyun ve eğlence konsolu Xbox’ın Türkiye’ye gelişi, Taksim İstiklal Caddesi’nde düzenlenen müzik, eğlence ve gösterilerle dolu bir gece ile kutlandı. Türkçe menüsü ve Türkiye’ye özel servisleriyle ülkemizde satışa başlayan Xbox’ın satışı anında oyun tutkunları Teknosa […]

20.11.2012 | ulasufuk

Xbox 360 oyun ve eğlence konsolu, 19 Kasım 2012 akşamından itibaren Türkiye’de resmi olarak satışa sunuldu. Dünyanın en çok satan oyun ve eğlence konsolu Xbox’ın Türkiye’ye gelişi, Taksim İstiklal Caddesi’nde düzenlenen müzik, eğlence ve gösterilerle dolu bir gece ile kutlandı.

Türkçe menüsü ve Türkiye’ye özel servisleriyle ülkemizde satışa başlayan Xbox’ın satışı anında oyun tutkunları Teknosa İstiklal Mağazası önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Xbox’ın Türkiye’deki ilk sahipleri bu geceye özel sürpriz hediyeler ve indirim fırsatlarından yararlandılar. Power FM DJ’lerinin müziklerinin renk kattığı gecede, 20 kişilik Danset ekibi ise Forza Horizon müziği eşliğinde gerçekleştirdikleri Flash Mob gösterisi ile İstiklal Caddesi’nde sıra dışı bir gece yaşattılar.

Xbox 360 4GB Kinect konsol oyun paketi, Teknosa İstiklal Mağazası’nda Kinect Adventures, Kinect Disneyland, Gears of War 2 gibi dünyanın en çok beğeni toplayan oyunları ve 1 ay Live Gold üyeliği hediyeli olarak satışa çıktı.

En geniş oyun kütüphanesine sahip konsol olan Xbox, Live üzerinden sunduğu çoklu oyuncu desteği ile dünyadaki milyonlarca insanla eş zamanlı olarak oynayabilme keyfi yaşatıyor. Ayrıca tüm içerik, servis, oyun ve üyelikler Xbox Mağazası’ndan Türk lirası ile satın alınabiliyor. Tüm bunların yanı sıra Microsoft Türkiye, Xbox için evden eve hizmet veren bir teknik servis ağı da oluşturdu. Türkçe Xbox Live servisleri ile oyunlar, içerikler ve tüm oyun eklentileri Türk kredi kartları ve TL ile satın alabilmek de mümkün.

 

BASIN BÜLTENİ

 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.