-->
Wonderbook: Book of Spells PS3 Üzerinde Sihirbazlığı Oturma Odanızda Hayata Geçiriyor

J.K. Rowling’den Wonderbook: Book of Spells Playstation 3 Üzerinde Sihirbazlığı Oturma Odanızda Hayata Geçiriyor En Son Zenginleştirilmiş Gerçeklik Teknolojisini PlayStation®Move ile Bir Araya Getiren Sihir Kitabı Uzun Süren Bir Beklemenin Ardından Nihayet Piyasaya Çıktı  Sony Computer Entertainment Inc., SCE Londra Stüdyoları’ndan PlayStation®3 için türünün ilk örneğini oluşturan deneyimi bugün piyasaya sürüyor. Yenilikçi PlayStation 3 çevre birimi […]

28.11.2012 | ulasufuk

J.K. Rowling’den Wonderbook: Book of Spells Playstation 3 Üzerinde Sihirbazlığı Oturma Odanızda Hayata Geçiriyor

En Son Zenginleştirilmiş Gerçeklik Teknolojisini PlayStation®Move ile Bir Araya Getiren Sihir Kitabı Uzun Süren Bir Beklemenin Ardından Nihayet Piyasaya Çıktı 

Sony Computer Entertainment Inc., SCE Londra Stüdyoları’ndan PlayStation®3 için türünün ilk örneğini oluşturan deneyimi bugün piyasaya sürüyor. Yenilikçi PlayStation 3 çevre birimi Wonderbook™’dan yararlanan Book of Spells, zenginleştirilmiş gerçeklik oyunlarında bir sonraki aşamayı sunarak çevrenizdeki dünyayı dönüştürecek. Bu aynı zamanda, J.K. Rowling’in Harry Potter™ kitapları etrafında heyecan verici bir çevrimiçi deneyim oluşturan eşsiz ve ücretsiz internet sitesi Pottermore ile ortaklığı sonucunda ortaya çıkan ilk ürün olma özelliğini de taşıyor.

Ülkenin dört bir yanındaki Harry Potter hayranları artık J.K. Rowling’den yeni ve orijinal metinlere erişme fırsatını yakalayabilecekler. Siz okudukça hayat bulan Wonderbook: Book of Spells, sihirli değneğiniz haline gelecek olan PlayStation®Move Hareket Kontrol Cihazı’nı kullanarak sihirler yapmanıza izin veriyor. Tıpkı Hogwarts’taki bir öğrenci gibi sihirbazlığın ve sihir yapma sanatının sırlarını okuyup öğreneceğiniz olağanüstü bir yolculuğa çıkın.

Harry Potter kitaplarının yazarı J.K. Rowling’in söylediği gibi, “Bir Muggle gerçek bir sihir kitabına hiç Wonderbook: Book of Spells ile olduğu kadar yakın olmamıştı. Sihirlerime ve bunların ardındaki geçmişin bir kısmına hayat vermek için kreatif ekibi ile birlikte çalışmaktan çok büyük bir keyif aldım. Bu, başka hiçbir şeyin sunamadığı bir okuma deneyimi sağlayan, olağanüstü bir cihaz.”

Sony Cumputer Entertainment UK & Ireland Başkan Yardımcısı & Sorumlu Müdürü Fergal Gara ise şöyle konuştu: “Günümüzde, çocuklar yaptıkları her şeyde daha kavrayıcı ve etkileşimli bir deneyim talep ediyorlar. Hikaye anlatım geleneğini oyun oynamada çığır açan teknoloji ile bir araya getiren Wonderbook’un çıkışı ile, bu uçurumu kapamaktan büyük bir heyecan duyuyoruz.”

 

 

Harry Potter dünyasında, Book of Spells, The Standard Book of Spells serisinin yazarı Miranda Goshawk tarafından iki yüz yılı aşkın bir süre önce yazılmıştı. Bu kitapların aksine, Book of Spells sadece Hogwarts kütüphanesinin ‘Erişimin Kısıtlı Olduğu Bölümü’nde bulunabiliyor. Bu ileri düzey ders kitabı öğrencilere başarılı bir sihirbaz olmaya giden yolculuklarında yardımcı olacak.

Book of Spells öğrencilere Incendio, Wingardium Leviosa ve Expelliarmus gibi hâlihazırda bilip sevdiklerisihirleri okuma, keşfetme, öğrenme ve uygulamanın yanı sıra önceki Hogwarts öğrencileri tarafından sayfa kenarlarına karalanmış not ve sihirleri keşfedebilecekleri güvenli bir ortam da sunuyor. Sihirler ile ilgili esprili hikâyelerin yanı sıra, yine J.K. Rowling tarafından kaleme alınan bilmeceler de, bu deneyim boyunca size yol gösterdiği gibi hem başarılı bir cadı veya sihirbaz olmak için nelerin gerektiği konusunda  öngörüler sunuyor, hem de hayranlarını kitap boyunca yolculuğa çıkmaya davet ederek her bölümün sonunda yeni hikâyelerin kilidini açıyor ve öğrencileri başarıyla yaptıkları sihirler için ödüllendiriyor.

Wonderbook: Book of Spells, PlayStation deneyimini daha da zenginleştiren ilk Wonderbook oyunu. PlayStation deneyiminin en son parçası olan Wonderbook, keşfedilecek bir dizi yepyeni macera ve deneyim ile binlerce hikayeye tek bir fiziki kitap içinde hayat veren, hayal gücünü harekete geçiren güçlü bir hikaye anlatım aracı. Sizi aksiyonun tam kalbine yerleştiren Wonderbook, etrafınızdaki dünyayı dönüştürmek için PlayStation®Eye üzerinden zenginleştirilmiş gerçeklik teknolojisini kullanarak PlayStation 3 sahiplerini içine alan yeni yollarla özel içerik sunuyor. Gizem ve keşfetmenin hazzını oturma odanıza taşıyan oyunlar sizi yeni bir dünyanın içine çekerek sevdiğiniz hikayelerin içinde yaşamanız için bir şans verecek. BBC’den Walking with Dinosaurs gibi halen hazırlık aşamasında olan daha birçok projenin yanı sıra, Disney ile heyecan verici bir ortaklık ve yeni dedektif oyunu Diggs Nightcrawler gibi birçok çalışmanın da aralarında bulunduğu çok sayıda proje ile Wonderbook’u muazzam bir gelecek bekliyor.

 

 

Wonderbook: Book of Spells bugün itibariyle piyasaya çıktı. Oyun hakkında daha fazla bilginin yanı sıra ekran resimleri ve videoları da http://tr.playstation.com/ adresinde bulunabilir.

 

BASIN BÜLTENİ

 

 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!