-->
Tomb Raider, Steam’de Ön Siparişe Açıldı + Özel Sürümleri Duyuruldu

5 Mart 2013’te PC,PS3 ve Xbox 360 için çıkış yapacak Tomb Raider için iki özel sürüm duyuruldu. İlki Kuzey Amerika’da satışa sunulacak Collector’s Edition, ikincisi ise Avrupa’da satışa sunulacak Survival Edition. 100 $ maliyetli Collector’s Edition’da oyun, üç demir-rozet, silah paket DLC’si, Soundtrack CD’si, 8″ boyutunda Lara Croft figürü, 15″x19″ boyutunda çift taraflı harita ve poster, […]

13.11.2012 | ulasufuk

5 Mart 2013’te PC,PS3 ve Xbox 360 için çıkış yapacak Tomb Raider için iki özel sürüm duyuruldu.

İlki Kuzey Amerika’da satışa sunulacak Collector’s Edition, ikincisi ise Avrupa’da satışa sunulacak Survival Edition. 100 $ maliyetli Collector’s Edition’da oyun, üç demir-rozet, silah paket DLC’si, Soundtrack CD’si, 8″ boyutunda Lara Croft figürü, 15″x19″ boyutunda çift taraflı harita ve poster, 5″x7″ boyutunda  sanatsal çalışma baskı ve tüm bunları içinde barındıracak metal kutu olacak.

 

 

Survival Edition’da ise oyun, 4″x6″ boyutunda hayatta kalma çantası,silah paket DLC’si, Soundtrack CD’si, 4.5″x7.5″ boyutunda The Art of Tomb Raider sanat kitabı,15″x19″ boyutlu çift taraflı harita ve poster ile tüm bunları içinde barındıracak özel bir kutu olacak. Avrupa Collector Edition’da ise Survival Edition’a ek olarak 8″ boyutunda Lara Croft figürü ve tüm bunları içinde barındıracak metal kutu bulunacak.

 

 

%10’luk indirimle 44.99$ fiyat etiketiyle Steam’de ön siparişe açılan oyun için, ön sipariş bonusları 3 kademeli olarak dağıtılacak. İlk aşamada Tomb Raider belli bir satışa ulaşırsa oyunu ön sipariş verenlere kilit açılacak ve  Lara Croft and the Guardian of the Light oyunu hediye edilecek. İkinci aşamada diğer hediyeye ek olarak oyun için hazırlanan The Challenge Tomb DLC’si ve üçüncü aşamada ise bunlara ek olarak Tomb Raider için The Endurance DLC’si bekliyor olacak. Tomb Raider’ın ilgili Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!