-->
THQ’den 3 Oyuna Erteleme Haberi

THQ, 30 Eylül itibari ile sona eren ikinci çeyrek mali sonuçlarını açıkladı. Raporlarda 107.4 milyon dolar olarak açıklanan net satışlar, 2011 yılında 146 milyon dolardı. Geçtiğimiz yıla göre satışlarda düşüş yaşayan THQ’dan Metro: Last Light, Company of Heroes 2 ve South Park: The Stick of Truth oyunlarına erteleme geldi. THQ’nun finansal yılının ikinci çeyrek raporlarına göre, […]

06.11.2012 | ulasufuk

THQ, 30 Eylül itibari ile sona eren ikinci çeyrek mali sonuçlarını açıkladı. Raporlarda 107.4 milyon dolar olarak açıklanan net satışlar, 2011 yılında 146 milyon dolardı.

Geçtiğimiz yıla göre satışlarda düşüş yaşayan THQ’dan Metro: Last Light, Company of Heroes 2 ve South Park: The Stick of Truth oyunlarına erteleme geldi.

THQ’nun finansal yılının ikinci çeyrek raporlarına göre, 2013’ün Ocak ayında çıkması beklenen Metro: Last Light  ve Company of Heroes 2, Mart 2013’e ertelenirken, South Park: The Stick of Truth ise 2014 mali yılının başına ertelendi. Firmanın raporuna buradan ulaşabilirsiniz.



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.