-->
Sine Mora’nın PSN Çıkış Videosu

Grasshopper Manufacture tarafından geliştirilen, dağıtımını da Digital Reality’nin üstlendiği PS3 ve PS Vita için çok yakında PSN’de yerini alacak 2D- shoot ‘m up oyunu Sine Mora’nın çıkış videosu yayınlandı. İlk olarak Xbox Live için çıkış yapan,daha sonra da PC için piyasaya sürülen oyun, şimdi de PS3 ve Vita için geliyor. İşte PSN çıkış videosu:  

16.11.2012 | ulasufuk

Grasshopper Manufacture tarafından geliştirilen, dağıtımını da Digital Reality’nin üstlendiği PS3 ve PS Vita için çok yakında PSN’de yerini alacak 2D- shoot ‘m up oyunu Sine Mora’nın çıkış videosu yayınlandı.

İlk olarak Xbox Live için çıkış yapan,daha sonra da PC için piyasaya sürülen oyun, şimdi de PS3 ve Vita için geliyor. İşte PSN çıkış videosu:

 



Popüler Haberler


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!


Gunfire Games tarafından geliştirilen nişancı aksiyon oyunu Remnant: From the Ashes’in devamı niteliğindeki Remnant 2 için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


MediaMarkt, tüketicilerin akıllı telefonlara kolaylıkla ulaşabilmesi için İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Mersin ve Kayseri’de bulunan seçili mağazalarında Akıllı Telefon Kiralama hizmeti veriyor.


Azeroth’un Savaşçıları, Ejderha Adaları’nda ve adaların altında gizlenmiş birçok tehdidi alt etti.