-->
Silkroad Online Güncellemesi Her Seviyedeki Oyuncuya Yenilikler Sağlıyor

“Silkroad’u Yak” Esi Benzeri Görülmemis Gelistirmelerle Oyunculari Sasirtiyor Sektörün önde gelen oyun yayin ve yapimci firmasi Joymax,dünyaca ünlü ücretsiz oynanabilen MMORPG türündeki oyunu Silkroad Online için bütün seviyedeki oyunculari heyecanlandiracak yeniliklerle dolu.. Dünya üzerinde 15 Milyon oyuncunun tercihi Silkroad, gelistirilmis oynanis ile “Silkroad’u Yak Bölüm 1: Yükselis” yenilemesine sizde katilabilirsiniz. Hemen http://www.joymax.com/silkroad adresinden yeniliklere ulas! […]

27.11.2012 | ulasufuk

“Silkroad’u Yak” Esi Benzeri Görülmemis Gelistirmelerle Oyunculari Sasirtiyor

Sektörün önde gelen oyun yayin ve yapimci firmasi Joymax,dünyaca ünlü ücretsiz oynanabilen MMORPG türündeki oyunu Silkroad Online için bütün seviyedeki oyunculari heyecanlandiracak yeniliklerle dolu.. Dünya üzerinde 15 Milyon oyuncunun tercihi Silkroad, gelistirilmis oynanis ile “Silkroad’u Yak Bölüm 1: Yükselis” yenilemesine sizde katilabilirsiniz. Hemen http://www.joymax.com/silkroad adresinden yeniliklere ulas!

Oyuncularin favori yeniliklerinden birisi tecrübe dengesi. Oyuncular öncekinden daha hizli seviye atlayabilecekler, sadece yaratik kesmekten uzak eglenceli ve fazla içerikle oyuncularin daha kolay seviye atlamasi saglandi. Bir baska favori yenilik ise yeni eklenen ve oyunculara son giris yaptiklari zamana bagli olarak %50 ile %100 arasinda “Dinlenmis Tecrübe” bonusu veren system. Istedikleri kadar fazla oynayamayan oyuncular bu özelligi çok sevecek.

“Sistem gelistirmelerinden oyun yeniliklerine kadar Silkroad Online yeni güncellemesiyle her tarzdaki oyuncuya yardimci oluyor” diyor Nam-Chul Kim Joymax’in CEO’su ve ekliyor “Silkroad’u Yak yenilikleri Silkroad Online’in hizla ilerleyen muhtesem dünyasina giris yapmak isteyen herkese kolaylik sagliyor.”

En üst seviyeye gelmis oyuncular ne olacak? Yeni gelen degisikliklerle beraber Silkroad Online’in uçsuz bucaksiz dünyasini yeniden tecrübe etmek isteyen oyuncular özel etkinlik “101. Seviye’de Basla” ile en üst seviyeye gelmis karakteri olan oyuncular istedikleri yeni bir karaktere 101. Seviyede baslayabiliyor. Bu az bulunur etkinlik sadece 3 hafta daha sürecek, bu yüzden bu altin firsati hemen degerlendirmelisiniz!

Bu yenilikler geçen hafta yapilan büyük güncellemenin sadece ufak bir kismi. Basariyla gerçeklestirilen “Joymax Günü” etkinligi ile Joymax bütün oyuncularina kocaman bir %1000 daha fazla tecrübe ürünü ile tesekkür ediyor. Bir baska not, görünen o ki iki bölge arasinda bir denge düzenlemesi oluyor ve söylentiler köylerin yakinlarinda çok güçlü bir haykiris duyuldugu yönünde. Bu ne anlama gelebilir?

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!