-->
Silkroad Online Güncellemeleri Gerçek Olamayacak Kadar İyi mi?

15 Milyon Oyuncunun Ilk MMORPG Tercihi Muazzam Degisikleri Duyurdu Sektörün önde gelen oyun yayin ve yapimci firmasi Joymax,dünyaca ünlü ücretsiz oynanabilen MMORPG türündeki oyunu Silkroad Online için heyecan verici bir güncellemeyi duyurdu. Dünya üzerinde 15 Milyon oyuncunun tercihi Silkroad bugün “Silkroad’u Yak” etkinligini baslatti. En yeni içerik degisikligini ve eski ile yeni oyuncular için verilecek […]

20.11.2012 | ulasufuk

15 Milyon Oyuncunun Ilk MMORPG Tercihi Muazzam Degisikleri Duyurdu

Sektörün önde gelen oyun yayin ve yapimci firmasi Joymax,dünyaca ünlü ücretsiz oynanabilen MMORPG türündeki oyunu Silkroad Online için heyecan verici bir güncellemeyi duyurdu. Dünya üzerinde 15 Milyon oyuncunun tercihi Silkroad bugün “Silkroad’u Yak” etkinligini baslatti. En yeni içerik degisikligini ve eski ile yeni oyuncular için verilecek olan muhtesem promosyonlari ögrenmek çin bugün oyuna girin. Silkroad Online “Joymax Günü” çerçevesinde etkinlikler ile dolup tasarken inanilmaz %1000 bonus EXP etkinligi Silkroad Online dahil bütün Joymax oyunlarini sarip sarmalayacak. Silkroad toplulugunun bir parçasi degil misin? Hemen http://www.joymax.com/silkroad adresinden kayit ol!

“Bugünkü güncelleme sadece gelecek olan degisikliklerin baslangici. Oyunumuza ilgi duyan Milyonlarca destekçimize tesekkür edebilmenin mütevazi bir yolu sadece. Daha fazla gelistirme getirebilmek için kendimizi adadik.” diyor Nam-Chul Kim Joymax’in CEO’su.

Degisikliklerin kalici kismi olan yeni yaratilacak karakterlere sadece Silk dükkaninda bulunan 9 farkli baslangiç ürününü içeren bir set verilecek. Bu yeni promosyon özellikle benzersiz “Seviye Atlama” etkinliginde önümüzdeki 4 hafta boyunca en yüksek seviyeye ulasmaya çalisanlar için çok degerli olacaktir. Oynadigi sunucuda en yüksek seviyeye veya 120. Seviyeye ulasan oyuncu son seviye silah ve tam set nadir simya ürünlerinin sahibi olacak. 11 Aralik günü Sampiyonluk tahtinda sen mi olacaksin ?

 

 

Bunlara ek olarak, seviye atlamalara yardimci olmak adina oyuncular ulastigi her 10 seviyede bir çesitli bonus ürünlerin sahibi olacak. Bu ürünler Dirilme Tomari, Premium Gold Time Plus ve envanter genislemesi ve üst 100. Seviyeye kadar 10 adet farkli ürün. Bu yeni seviye atlama bonuslari ayrica bugün gelecek olan tamamen yenilenmis ögretici(tutorial) programinin bir parçasi.

Silkroad Online ayrica oyuncularin gerçek hayatlarinida düsünerek yeni Dinlenmis Tecrübe Sistemini oyuna ekledi. Oyunculara oyunda olmadiklari sure ile orantili olarak fazladan %50 ila %100 arasinda seviye veriliyor. Eger bu da yeterli gelmiyorsa kesinlikle “Joymax Günü” etkinliklerine katilmalisiniz. Bu ortak etkinlik bütün Joymax oyunlarinda %1000 fazladan EXP bütün oyunculara ve arkadaslariniza verilecek. Oyuncular Joymax Günü etkinliklerine katilarak daha fazla hediye kazanabilir. Joymax Günü etkinlikleri için Silkroad Online’in resmi web sayfasi olan http://www.joymax.com/silkroad adresini takip edebilirsiniz.

Yeni içeriklerdeki haberleri, marketteki indirimleri, GMlerin ne yaptiklarini veya Silkroad Online oynayan diger oyuncularinin aliskanliklarinin ne oldugunu ögrendiniz mi? Resmi Silkroad Online Facebook sayfasi veya twitter sayfasını takip ederek ögrenebilirsiniz!

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!