-->
Razer Orochi İle Daha Uzun Süre Oyun Oynayabileceksiniz

Razer Orochi mobil oyun faresinin yenilenen özellikleri sayesinde daha uzun süre oyun oynayabileceksiniz.Razer Orochi, Mobil Farelerdeki En Güçlü Lazer Sensörü ve Daha Uzun Pil Süresi Sunuyor Dünyanın yüksek performanslı oyun donanımı lideri Razer™ popüler Razer Orochi mobil oyun faresinin yenilenmiş versiyonunu duyurdu. Yeni Razer Orochi bir mobil faredeki en güçlü lazer sensöre sahip: 6400 dpi […]

28.11.2012 | ulasufuk

Razer Orochi mobil oyun faresinin yenilenen özellikleri sayesinde daha uzun süre oyun oynayabileceksiniz.Razer Orochi, Mobil Farelerdeki En Güçlü Lazer Sensörü ve Daha Uzun Pil Süresi Sunuyor

Dünyanın yüksek performanslı oyun donanımı lideri Razer™ popüler Razer Orochi mobil oyun faresinin yenilenmiş versiyonunu duyurdu.

Yeni Razer Orochi bir mobil faredeki en güçlü lazer sensöre sahip: 6400 dpi 4G sensörü ölümcül bir isabet oranı sunarak tüm rakipleri ortadan kaldırıyor.

Orochi çoğu dizüstü bilgisayarda bulunan Bluetooth 3.0 yoluyla kablosuz bağlanabilme özelliğinin yanı sıra kablolu oynanışı da destekliyor ve hem kablolu, hem kablosuz olarak benzer performans sunuyor. Uzun sürekli kullanım için optimize edilmiş iki AA pil ile çalışan Razer Orochi önceki versiyonun pil ömrünü iki katına çıkarıyor ve sürekli oynayışta 30 saate, normal kullanımda ise üç aya kadar pil ömrü sunuyor.

“Oyuncularımızın evde olmadıkları zaman bile oyunlarını kusursuz biçimde oynayabilmelerini sağlamak istiyoruz,” diye konuşan Robert “RazerGuy” Krakoff şunları ekledi. “Razer’ın da aralarında bulunduğu bir çok firma oyunculara özel dizüstü bilgisayarları üretiyor, bu bilgisayarlara bir de mobil fare çözümü gerek. Razer Orochi işte bu ihtiyacı karşılıyor. Blade dizüstü bilgisayarımız ve Orochi oyun faremizin üst seviyede performansı sayesinde mobil oyunculukta yeni bir döneme girdiğimize inanıyoruz.”

Yeni Razer Orochi Hakkında

Kompakt ve taşınabilir olmak üzere tasarlanan Razer Orochi artık mobil farelerdeki en güçlü sensöre de sahip. Razer Orochi’nin 6400 dpi 4G lazer sensörü ile performansınızı ikiye katlayın. Kablolu veya kablosuz Bluetooth bağlanabilirliği sayesinde hızlı oynanışın veya hareket serbestliğinin keyfini çıkarın. Razer Orochi’nin arttırılmış pil ömrü de önceki versiyona göre iki kat fazla kullanım süresi sunuyor.

Ürün Özellikleri:

Özellikler:

  • 6400 dpi 4G lazer sensör
  • Oyuncular için optimize edilmiş, Bluetooth 3.0 kablosuz bağlanabilirlik
  • Synapse 2.0 desteği
  • İki ele de uygun biçim
  • 2x AA pille çalışır
  • Sürekli kullanımda 30 saat pil ömrü
  • Güç açma/kapama düğmesi
  • Kaydırma tekeri üzerinde LED
  • Pil ömrü göstergesi

Razer Orochi hakkında daha fazla bilgi için lütfen www.razerzone.com/orochi adresini ziyaret edin.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.