-->
Oyun Dünyasının Şampiyonları Türkler Oldu

Knight Online’ın Türk oyuncuları Güney Kore’de düzenlenen Dünya Oyun Şampiyonası’nda dünya şampiyonu oldular. G-Star kapsamında düzenlenen turnuvada finalde Asya temsilcisi Japon takımı ile karşılaşan JustInTime takımı, hem dünya birinciliğinin hem de para ödülünün sahibi oldu. Sadece Türkiye’de 20 milyona yakın kayıtlı kullanıcısı bulunan Knight Online’ın yayıncı firması NTT Game dünya genelindeki turnuvasının finalini Güney Kore’de […]

27.11.2012 | ulasufuk

Knight Online’ın Türk oyuncuları Güney Kore’de düzenlenen Dünya Oyun Şampiyonası’nda dünya şampiyonu oldular. G-Star kapsamında düzenlenen turnuvada finalde Asya temsilcisi Japon takımı ile karşılaşan JustInTime takımı, hem dünya birinciliğinin hem de para ödülünün sahibi oldu.

Sadece Türkiye’de 20 milyona yakın kayıtlı kullanıcısı bulunan Knight Online’ın yayıncı firması NTT Game dünya genelindeki turnuvasının finalini Güney Kore’de gerçekleştirdi. Dünya oyun pazarı için önemli bir gelenek olan G-Star oyun fuarında düzenlenen finallerde 2 Türk takım da yarıştı. Türk takımlardan JustInTime finale kalırken, rakip Japon takımı oldu. Çekişmeli geçen finalin sonunda JustInTime hem dünya birinciliğine hem de büyük para ödülüne ulaştı.

 

 

NTT Game tarafından önce Almanya’da düzenlenen Gamescom’a, sonra da Güney Kore’de G-Star’a götürülen takımlar Knight Online oynayarak dünyanın en büyük oyun festivallerine katılma fırsatı buldu.

Oyun Firmalarının Gözü Türkiye’de

Türkiye’de oldukça popüler olan Knight Online’ın yayıncı firması NTT Game’in yönetim kadrosu da oyun firmaları tarafından yoğun ilgi gördü. 31 ülkeden 434 firma ve 300,000’e yakın ziyaretçiyi ağırlayan fuarda NTT Game yetkilileri Türkiye pazarı ile ilgili bilgi almak isteyen yatırımcıların sorularına yanıt verdi.

 

 

G-Star 2012 ihracat rakamlarında da rekor kırdı. G-Star süresince yapılan ihracat anlaşmalarının toplamı 147 milyon doların üzerinde.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz