-->
Need for Speed Most Wanted Demosu Yayınlandı

Oyuncular 2012’nin En İyi Açık Dünya Yarış Oyununu Deneme Şansı Bulacaklar PlayStation Network ve Xbox Live Üzerinde En Çok Aranan Kişi Olmak İçin Fairhaven Sokaklarına Çıkın ve Hem Polislere, Hem De Arkadaşlarınıza Sorun Çıkarın Herkesin hakkında konuştuğu, açık dünyada geçen bu aksiyon yarışı oyununda sorun çıkarmak için sabırsızlanıyor musunuz? İşte size fırsat… Electronic Arts Inc. […]

14.11.2012 | ulasufuk

Oyuncular 2012’nin En İyi Açık Dünya Yarış Oyununu Deneme Şansı Bulacaklar

PlayStation Network ve Xbox Live Üzerinde En Çok Aranan Kişi Olmak İçin Fairhaven Sokaklarına Çıkın ve Hem Polislere, Hem De Arkadaşlarınıza Sorun Çıkarın

Herkesin hakkında konuştuğu, açık dünyada geçen bu aksiyon yarışı oyununda sorun çıkarmak için sabırsızlanıyor musunuz? İşte size fırsat… Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) ve Criterion Games bugün Need for Speed tarihinin en çok satan oyununun yenilenmiş hali olan Need for Speed™ Most Wanted’ın tek kişilik demosunu yayınlandı. Need for Speed Most Wanted tüm dünyada oyuncular arasında ve basında büyük bir heyecan ve coşku yaratmıştı. 30 Ekim’de piyasaya çıkan oyun UK The Guardian’dan 5/5, IGN, Game Informer ve UK Edge Magazine’den 9/10 gibi son derece başarılı notlar almıştı. Bugünden itibaren PlayStation Network ve Xbox Live® üzerinden ücretsiz olarak indirilebilecek demo sayesinde oyuncular Fairhaven’ın açık dünyasına adım atabilecek, arkadaşları arasında En Çok Aranan olmak için yarışacak, kovalayacak ve kaçacaklar.

Most Wanted demosu oyuncuları oyunun en tanınmış arabalarından biri olan Aston Martin V12 Vantage’in direksiyonuna yerleştiriyor. Oyuncular ayrıca Fairhaven’in farklı yerlerine park edilmiş üç diğer aracı da kullanabilecekler – Porsche 911 Carrera S, Audi R8 GT Spyder ve Ford Focus RS500. Bulabilirseniz, sürebilirsiniz. Her bir araç kendine has yarışlar, mücadeleler ve modifikasyonlar sunacak. Autolog 2 oyun deneyiminin merkezine sosyal rekabeti yerleştiriyor ve oyuncuların yaptıkları her şeyi arkadaşlarıyla karşılaştırarak açık dünyada önerilerde bulunuyor ve mücadeleler sunuyor. Eğer oyunda yapacak bir şey varsa, yenecek birileri de var demektir – bir yarıştaki en iyi zamanı elde etmekten, hız kameralarına en yüksek hızda yakalanmaya kadar. Oyuncular yalnızca kendi oyunlarında değil, arkadaşlarının oyunlarında da en yüksek puanlara ulaşmaya çalışacaklar. Hangi arkadaşınızın bir reklam panosunun içinden geçerek en uzağa uçtuğunu nasıl bilebilirsiniz? Reklam panosuna arkadaşınızın resmini koyan Autolog 2 sayesinde! Yeni Most Wanted oyuncuları demoda 50,000’e kadar Hız Puanı kazanabilecek ve bunları asıl oyuna aktararak En Çok Aranan listesinde bir adım öne geçebilecekler.

Need for Speed Most Wanted menüsüz, lobisiz, yalnızca rekabete dayanan kesintisiz bir çokluoyuncu deneyimi sunuyor. Oyuncular kendilerini kalıcı puanlamalar ve sınırsız ödüller sunan, bitmek bilmeyen etkinliklerin içinde bulacaklar. Oyuncular başlangıç çizgisinde iyi bir yer kapmak için kapışabilecek veya geriye doğru giderek bitiş çizgisine gelmekte olan rakiplerini yoldan çıkarabilecekler. Need for Speed Most Wanted Kinect desteğiyle Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi, PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi, PC, PlayStation Vita, iPhone, iPad, iPod touch, Kindle Fire cihazları ve Android™ için piyasada.

 

BASIN BÜLTENİ

 



Popüler Haberler


Kingdom Come: Deliverance hayranları, sabrınızın mükafatını alma vakti geldi!


Epic Games’in cömertliği devam ediyor!


Rare tarafından geliştirilen ve Microsoft tarafından yayınlanan korsanlık macerası Sea of Thieves, 40 milyon oyuncuya ulaştı!


Bethesda tarafından yayınlanan ve ilgi çekici bir atmosfere sahip olan Ghostwire: Tokyo’nun PC sürümünden, 17 Nisan tarihinde Denuvo koruması kaldırıldı.