-->
Max Payne 3′ün Painful Memories DLC’sinden Görseller

Rockstar Games, Max Payne 3′ün Painful Memories DLC’si için ekran görüntüleri yayınladı. Roscoe Street Subway, Marty’s Bar, Shoot First ve Canal De Panamá haritalarını içinde barındıracak DLC, ayrıca oyuna IMG 5.56 ve UAR-21 tüfeklerini ekleyecek. 4 Aralık’ta 800 Microsoft Puanından Xbox LIVE, $9.99’dan PlayStation Network ve PC (Rockstar Pass sahipleri hiçbir ek ücret ödemeden içeriğe sahip olacaklar) için yayınlanacak DLC’nin ekran […]

27.11.2012 | ulasufuk

Rockstar Games, Max Payne 3′ün Painful Memories DLC’si için ekran görüntüleri yayınladı.

Roscoe Street Subway, Marty’s Bar, Shoot First ve Canal De Panamá haritalarını içinde barındıracak DLC, ayrıca oyuna IMG 5.56 ve UAR-21 tüfeklerini ekleyecek. 4 Aralık’ta 800 Microsoft Puanından Xbox LIVE, $9.99’dan PlayStation Network ve PC (Rockstar Pass sahipleri hiçbir ek ücret ödemeden içeriğe sahip olacaklar) için yayınlanacak DLC’nin ekran görüntülerine aşağıdan bakabilirsiniz:

 

Marty’s Bar Haritası

 

UAR-21 Tüfeği ile  Canal De Panamá Haritası

 

Roscoe Street Subway Multiplayer Haritası



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!