-->
Knight Online’da İki Yeni Sunucu

Knight Online yeni sunucularıyla oyun içi yatırımlarını sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta başında TITAN sunucusuna kayıtları almaya başlayan Knight Online’ın yayıncı firması NTT Game,gelen talepler karşısında diğer yeni sunucusu DESTAN’ı da devreye aldı. Açılan yeni sunucuları oyuncuların yoğun talepleri nedeniyle açtıklarını belirten NTT Game yetkilileri, yeni sunucularda yeni şövalyeler aradıklarını dile getirdiler. DESTAN’ın Knight Online’ın ilk Türkçe […]

01.11.2012 | ulasufuk

Knight Online yeni sunucularıyla oyun içi yatırımlarını sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta başında TITAN sunucusuna kayıtları almaya başlayan Knight Online’ın yayıncı firması NTT Game,gelen talepler karşısında diğer yeni sunucusu DESTAN’ı da devreye aldı.

Açılan yeni sunucuları oyuncuların yoğun talepleri nedeniyle açtıklarını belirten NTT Game yetkilileri, yeni sunucularda yeni şövalyeler aradıklarını dile getirdiler. DESTAN’ın Knight Online’ın ilk Türkçe isimli sunucusu olduğuna da değinen yetkililer, Türkiye’deki Knight Online oyuncularına Türkçe bir isimle bir jest yapmak istediklerini, başta güvenlik olmak üzere birçok yeniliğin de çok yakında geleceğini belirttiler.

Tüm oyuncular NTT Game güvencesi ile açılmış yeni sunuculara giriş yaparak, Knight Online dünyasında yeni karakterler yaratmanın keyfine varabiliyorlar.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


Sand Land, Akira Toriyama’nın ikonik stilini ve heyecan verici oyun mekaniğini bir araya getirerek sizi benzersiz bir maceraya davet ediyor!


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!