-->
Halo 4’ün İlk DLC’si Çıkış Tarihi ve Fiyatıyla Duyuruldu

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde Halo 4’ün üç farklı harita paketi HaloCouncil forum kullanıcısı xJumPeR_JumPzZ tarafından ortaya çıkarılmıştı. Şimdi de Microsoft Halo 4’ün ilk indirilebilir içeriği Crimson Map Pack’i duyurdu. Çıkış tarihi ve fiyatı da açıklanan DLC, daha önce ortaya çıkan tarihte yani 10 Aralık’ta 800 MS Puanından satışa sunulacak. Crimson Map Pack Harvest, Shatter ve Wreckage […]

30.11.2012 | ulasufuk

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde Halo 4’ün üç farklı harita paketi HaloCouncil forum kullanıcısı xJumPeR_JumPzZ tarafından ortaya çıkarılmıştı.

Şimdi de Microsoft Halo 4’ün ilk indirilebilir içeriği Crimson Map Pack’i duyurdu. Çıkış tarihi ve fiyatı da açıklanan DLC, daha önce ortaya çıkan tarihte yani 10 Aralık’ta 800 MS Puanından satışa sunulacak. Crimson Map Pack Harvest, Shatter ve Wreckage isimli üç yeni harita ve Extraction isimli yepyeni bir oyun modunu içinde barındıracak.



Popüler Haberler


Son yılların en iyi bilim kurgu- aksiyon filmlerinden, 6 Oscar Ödüllü, küresel hit “Mad Max: Fury Road”


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!


Uzun zamandır beklenen bilimkurgu temalı açık dünya aksiyon RPG’si Star Citizen’ın PC sistem gereksinimleri nihayet güncellendi!


NVIDIA’nın bulut oyun platformu GeForce Now (Game+), Nisan ayında 10 yeni oyunla kütüphanesini genişletmeye devam ediyor.