-->
Halo 4’ün 3 Harita Paketi Çıkış Tarihleriyle Ortaya Çıktı

6 Kasım’da Xbox 360’a özel çıkış yapan Halo 4 için önümüzdeki aylarda Crimson Map Pack, Majestic Map Pack ve Castle Map Pack isimli üç farklı harita paketi geleceği ortaya çıktı. Halo 4 War Games Season Pass’a dahil olacağı söylenen bu DLC’leri 2000 MS puanına bir kerede sahip olabileceksiniz. HaloCouncil forum kullanıcısı xJumPeR_JumPzZ tarafından ortaya çıkarılan […]

26.11.2012 | ulasufuk

6 Kasım’da Xbox 360’a özel çıkış yapan Halo 4 için önümüzdeki aylarda Crimson Map Pack, Majestic Map Pack ve Castle Map Pack isimli üç farklı harita paketi geleceği ortaya çıktı.

Halo 4 War Games Season Pass’a dahil olacağı söylenen bu DLC’leri 2000 MS puanına bir kerede sahip olabileceksiniz. HaloCouncil forum kullanıcısı xJumPeR_JumPzZ tarafından ortaya çıkarılan DLC’lerin tarihleri ise şu şekilde:

Crimson Map Pack: 10 Aralık

Majestic Map Pack: 25 Şubat

Castle Map Pack: 1 Nisan

 

 

DLC’lerle ilgili geliştirici 343 Industries tarafından resmi bir duyurunun hala yapılmadığını belirtelim.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!