-->
GTA Serisi Toplam 125 Milyon Adet Sattı

Dağıtımcı Take-Two Interactive’in CEO’su Strauss Zelnick tarafından, en başarılı oyun serilerinden biri olan Grand Theft Auto’nun satış rakamları ile ilgili açıklama geldi. Credit Suisse Yıllık Teknoloji Konferansı sunumu sırasında konuşan Strauss Zelnick , 1997 yılında başlayan ilk GTA oyunundan bu yana serinin tüm oyunlarının bugüne kadar toplam 125 milyon adet sattığını belirtti. Bu satış rakamının 25 milyon adeti ise Nisan […]

29.11.2012 | ulasufuk

Dağıtımcı Take-Two Interactive’in CEO’su Strauss Zelnick tarafından, en başarılı oyun serilerinden biri olan Grand Theft Auto’nun satış rakamları ile ilgili açıklama geldi.

Credit Suisse Yıllık Teknoloji Konferansı sunumu sırasında konuşan Strauss Zelnick , 1997 yılında başlayan ilk GTA oyunundan bu yana serinin tüm oyunlarının bugüne kadar toplam 125 milyon adet sattığını belirtti. Bu satış rakamının 25 milyon adeti ise Nisan 2008’de çıkış yapan Grand Theft Auto IV’e aitmiş. Eylül 2011 itibari ile 114 milyon adet satan seri, satışlarına bir yılda 11 milyon daha eklemiş. Strauss Zelnick, bu yüksek satış rakamını ve başarıyı seriye her yıl yeni bir oyun çıkarılmamasına bağlıyor.

Grand Theft Auto serisinin yeni oyunu Grand Theft Auto V , bahar 2013’te PlayStation 3 ve Xbox 360 için çıkış yapacak.



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!