-->
Grand Theft Auto 5’ten İki Yeni Sanatsal Çalışma Daha Geldi

Grand Theft Auto 5 için iki yeni tanıtım posteri daha ortaya çıktı. Posterlere baktığımızda ilkinde, polis tarafından tutuklanan bir bayan, ikincisinde ise bir elinde beysbol sopası, diğer elinde de köpeğin zincirleri bulunan bir adamı görüyoruz. 5 Kasım’da ön siparişe açılacak, 2013 İlkbahar’da da bizlerle birlikte olacak GTA V’in yeni sanatsal çalışma görsellerine aşağıdan bakabilirsiniz:    

02.11.2012 | ulasufuk

Grand Theft Auto 5 için iki yeni tanıtım posteri daha ortaya çıktı. Posterlere baktığımızda ilkinde, polis tarafından tutuklanan bir bayan, ikincisinde ise bir elinde beysbol sopası, diğer elinde de köpeğin zincirleri bulunan bir adamı görüyoruz.

5 Kasım’da ön siparişe açılacak, 2013 İlkbahar’da da bizlerle birlikte olacak GTA V’in yeni sanatsal çalışma görsellerine aşağıdan bakabilirsiniz:

 

 



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!