-->
Far Cry 3 Oyun İnceleme

Oyunun çoklu oyuncu modları ise göz kamaştırıyor. Klasik çevrim içi oyun modları hepinizin tahmin edeceği gibi. Ancak 4 kişi co-op savaşmanın verdiği haz da azımsanamayacak kadar fazla. Çoklu oyuncu modları sayesinde tropikal adadaki bu macera dolu serüven daha da keyifli bir hale geliyor.     Teknik açıdan bakıldığında ise Far Cry 3 özellikle görsel detaylar […]

29.11.2012 | ulasufuk

Oyunun çoklu oyuncu modları ise göz kamaştırıyor. Klasik çevrim içi oyun modları hepinizin tahmin edeceği gibi. Ancak 4 kişi co-op savaşmanın verdiği haz da azımsanamayacak kadar fazla. Çoklu oyuncu modları sayesinde tropikal adadaki bu macera dolu serüven daha da keyifli bir hale geliyor.
 

 
Teknik açıdan bakıldığında ise Far Cry 3 özellikle görsel detaylar bakımından sınıfı yüksek dereceli bir başarı ile geçiyor. Karakter modellemelerindeki başarıyı anlatmaya pek gerek bile yok. Şimdiye kadar yayınlanan sayısız videodan da anlaşılacağı gibi yapımcılar görsel detaylara fazlasıyla önem vermişler. Oyun boyunca çoğu zaman yüksek bir tepeden tüm manzarayı izleme keyfini yaşamak istiyorsunuz. Çevre kaplamalarının yanı sıra kullanılan renk paletinin inanılmaz canlı olması da görsel kaliteyi zirveye taşıyor. Ses ve müzikler bakımından ise sıradan bir kalite söz konusu. Yaban hayvanlarının çıkardığı sesler, çatışma anlarındaki efektler başarılı olsa da bazı seslendirmeler pek hoş durmamış. Bunun yanı sıra kulağı tırmalayan herhangi bir sese de pek rastlamadım.
 

 
Far Cry 3 2012 yılının en iddialı yapımları arasında yer alsa da piyasaya çıkış dönemi bakımından bir çok büyük bombanın gürültüsünün altında sesini duyuramama riski ile karşı karşıya. Ancak serinin genelini değerlendirdiğimizde en iyi Far Cry oyunu olmaya aday bir yapımla karşı karşıyayız. Özellikle oynanıştaki serbestinin oyunun süresine ciddi etki edeceği aşikar. Böylelikle diğer oyun modları da birlikte düşünüldüğünde dolu dolu bir yapım olduğunu söyleyebilirim. Görsel kalitesi ve doyurucu çoklu oyuncu modları da dikkate alındığında Far Cry 3, güzel bir ziyafet sunmayı başarıyor…
  



Popüler Haberler


Nintendo, geçtiğimiz günlerde yaptığı kazanç açıklamasında Switch konsolunun satış rakamlarını da paylaştı.


Nintendo hayranları için müjdeli haber!


EA SPORTS FC 24 Ultimate Team modunda yer alan kırmızı-beyaz formaya global olarak erişilebiliyor


Türkiye teknoloji perakendeciliğinin ve e-ticaretin öncü markası Teknosa, Anneler Günü hediyelerinin, annelerin içgörüsüyle alınması gerektiğine vurgu yapan bir reklam filmine imza attı.