-->
Call of Duty Elite Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Call of Duty: Black Ops II çıktığına göre oyuncuların Call of Duty: Black Ops II için Call of Duty Elite hakkında bilmeleri gereken beş önemli özelliği hatırlatmak istedik. –          Bağlanın:  Call of Duty® oyuncuları arkadaşlarına bağlanabilecek, Klanlara katılıp, kendi Klanlarını yaratabilecek ve Call of Duty camiasına katılabilecekler. –          Rekabet Edin:  Call of Duty®: Black Ops […]

17.11.2012 | ulasufuk

Call of Duty: Black Ops II çıktığına göre oyuncuların Call of Duty: Black Ops II için Call of Duty Elite hakkında bilmeleri gereken beş önemli özelliği hatırlatmak istedik.

–          Bağlanın:  Call of Duty® oyuncuları arkadaşlarına bağlanabilecek, Klanlara katılıp, kendi Klanlarını yaratabilecek ve Call of Duty camiasına katılabilecekler.

–          Rekabet Edin:  Call of Duty®: Black Ops II çokluoyuncu modları dijital ödüller kazanmak için katılabileceğiniz Klan yarışmaları, diğer oyunculara karşı ne durumda olduğunuzu görmenize yardımcı olacak Liderlik Sıralamaları gibi özelliklerle rekabeti özendiriyor.

–          Kendinizi Geliştirin:  İstatistik takibi, favori çokluoyuncu haritalarındaki en işlek ‘sıcak noktaları’ gösteren ısı haritaları, ekipman yüklerinizi diğer oyuncularla karşılaştırma imkanı sayesinde Call of Duty®: Black Ops II çokluoyuncu yeteneklerinizi geliştirebileceksiniz.

Bunlara ek olarak:

1 – Call of Duty®: Black Ops II için Call of Duty® Elite ücretsizdir. Kayıt olduğunuz anda Call of Duty®: Black Ops II çokluoyuncu deneyiminizi geliştirecek tüm oyuncu hizmetlerine erişim kazanacaksınız.

2 – Call of Duty®: Black Ops II için ücretsiz olan Call of Duty Elite® TV ekipmanlar ve oyun tarzları hakkında ipuçları, haritaları oynamanın en iyi yollarıyla ilgili stratejiler verecek. Bu yılki Call of Duty Elite® TV, üç yeni Call of Duty® Academy programı ile oyuncuların çokluoyuncu yeteneklerini geliştirmeye odaklanacak:

–          Sınıf Yaratma Rehberi Guide – Oyuncuların Call of Duty®: Black Ops II’nin yeni”10 Tane Seç” sınıf yaratma sisteminden maksimum biçimde faydalanmasına yardımcı olacak oyun tarzlarına odaklanacak.

–          Çokluoyuncu Rehberi – Siper almak, uzun mesafeli savaşlar, hareket etmek, el bombası kullanmak, yakın çatışmalar ve taktikler hakkında ipuçları verecek.

–          Öğretiler – Oyunculara Canlı Yayınlar, CODcast, Ligler, “10 Tane Seç” sınıf yaratma sistemi gibi yeni Call of Duty®: Black Ops II çokluoyuncu özelliklerini nasıl kullanacaklarını öğreten bölümler. Örneğin hemen şimdi Call of Duty® Elite’e bağlanabilir (ücretsiz olarak) ve Özel Sınıflar konusundaki öğreti bölümünü izleyebilirsiniz.

3 – Call of Duty®: Black Ops II için Call of Duty® Elite Zombies desteğine sahiptir. Milyonlarca Zombies hayranı bu sayede Zombies istatistiklerini görebilecek ve bunları dünyanın dört bir yanındaki diğer oyuncularla karşılaştırabilecekler.

4 – Call of Duty® Elite, eksiksiz Call of Duty®: Black Ops II çokluoyuncu deneyiminin merkezidir. Genel performansınızı takip etmeye ek olarak şu yeni ve geliştirilmiş özelliklere de sahiptir:

–          Geliştirilmiş Klan İletişimleri – Klan liderleri daha sosyal ve anlık bir deneyim için mobil cihazlara mesaj göndererek Klanları ile doğrudan iletişim kurabilecek, günün mesajını güncellemek veya Klan üyelerine Klan Operasyonları ve Mücadeleler hakkında bilgi vermek gibi görevleri daha rahat halledebilecekler.

–          Klan Operasyonları ve Mücadelelerine Daha Rahat Erişim – Artık tüm Klan üyeleri Klanlarını Klan Operasyonlarına ve Mücadelelerine sokabilecek, yarışmalara katılmak için yalnızca Klan liderine bağlı olmak zorunda kalınmayacak.

–          Tek Düğmeyle Sınıf Kopyalama – Diğer bir oyuncunun ekipman yükünü kopyalamak artık her zamankinden daha kolay. Eğer bir oyuncu sizi Call of Duty®: Black Ops II çokluoyuncu modlarında devamlı olarak yeniyorsa Call of Duty® Elite’teki tek bir düğmeye basarak o oyuncunun seçimlerini kopyalayıp kendiniz deneyebilirsiniz.

5 –Call of Duty®: Black Ops II için Call of Duty® Elite her yerde elinizin altında – oyun konsolunda, tabletinizde, mobil cihazlarınızda ve İnternette. Tablet ve mobil cihazlardaki genişletilmiş işlevsellik sayesinde Call of Duty Elite TV ve Call of Duty: Black Ops II Canlı Yayınları gibi özellikleri izleyebilir, canlı yayın yapan kullanıcının istatistiklerini görebilir, ekipman yüklerini görüp kopyalayabilir, diğer faydalı bilgilere erişebilirsiniz.



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!