-->
Call of Duty: Black Ops II Müzikleri iTunes’a Geliyor

Akademi Ödüllü Besteci Trent Reznor ve İngiliz Film & Televizyon Sanatları Akademisi (BAFTA) Adayı, Efsanevi Besteci Jack Wall, Call of Duty: Black Ops II İçin Muhteşem Müzikler Hazırladılar Dünyanın dört bir yanında büyük bir heyecanla Call of Duty: Black Ops II’nin çıkışını bekleyen oyuncular birkaç gün içinde kendilerini oyunun muhteşem müziklerine kaptırma imkanı bulacaklar. Activision […]

01.11.2012 | ulasufuk

Akademi Ödüllü Besteci Trent Reznor ve İngiliz Film & Televizyon Sanatları Akademisi (BAFTA) Adayı, Efsanevi Besteci Jack Wall, Call of Duty: Black Ops II İçin Muhteşem Müzikler Hazırladılar

Dünyanın dört bir yanında büyük bir heyecanla Call of Duty: Black Ops II’nin çıkışını bekleyen oyuncular birkaç gün içinde kendilerini oyunun muhteşem müziklerine kaptırma imkanı bulacaklar. Activision ve Treyarch’ın merakla beklenen oyunu için Trent Reznor’un bestelediği etkileyici ana müziği ve Jack Wall tarafından bestelenen orijinal müzikleri içeren soundtrack albümü oyunun duygu yoğunluğunu aynen yaşatacak. Treyarch’ın anlattığı kompleks hikayenin bir yansıması olan müzikler, farklı kültür esintileri ile oyuncuları dünya yolculuğuna çıkaracak.

Jack Wall şunları söylüyor: “Tek kişilik oyunun anlattığı hikaye Treyarch’taki geliştirici ekip için son derece önemliydi. Ben de bu hikayeye müziğimle mümkün olduğunca duygusal bir derinlik eklemek istedim. Sanıyorum oyuncular da Call of Duty: Black Ops II’nin hikayesindeki derinliğini takdir edeceklerdir.”

Treyarch’ın heyecanla beklenen oyunu ile aynı gün çıkacak olan Call of Duty: Black Ops II soundtrack albümünde 40’tan fazla parça bulunacak ve albüm iTunes üzerinden ve belli başlı dijital satış sitelerinden $11.99 karşılığında satın alınabilecek. Soundtrack albümü ayrıca Call of Duty: Black Ops II Hardened Edition ve Call of Duty: Black Ops II Care Package Koleksiyon Versiyonlarının içinde de bulunacak.

Kendisine Akademi ödülü kazandıran The Social Network, ve The Girl With The Dragon Tattoo için yaptığı müziklerle de tanınan, müzik endüstrisinin en başarılı yeteneklerinden biri olarak kabul edilen Trent Reznor kendine özgü tarzını, yılın en önemli oyunlarından biriyle buluşturuyor. Video oyun endüstrisinin en tanınmış ve en başarılı bestecilerinden biri olan Jack Wall da Call of Duty: Black Ops II için hazırladığı duygu yüklü müziklerle oyunun işitsel yönüne hayat veriyor.

Call of Duty: Black Ops II tüm dünyada 13 Kasım’da piyasada olacak. Treyarch tarafından geliştirilen oyun Activision Blizzard, Inc.’in (Nasdaq: ATVI) sahibi olduğu Activision Publishing, Inc. tarafından yayınlanacak. Daha fazla bilgi için www.callofduty/blackops2, www.facebook.com/codblackops veya @Treyarch Twitter adreslerini ziyaret edebilirsiniz.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!