-->
Bir Sonraki Hitman Oyununu Square Enix Montreal Geliştirecek

Hitman serisinin bir sonraki oyununu IO Interactive’in geliştirmeyeceği açıklandı. Hitman: Absolution direktörü Tore Blystad konu ile ilgili olarak, Call of Duty serisinin geliştiricileri Infinity Ward ile Treyarch arasındaki ilişkiyi örnek göstererek, bir serinin iki geliştirici tarafından üstlenileceğini belirtti. Devamında da Hitman gibi büyük serileri geliştirmenin uzun zaman aldığını, eğer mümkünse paralel olarak çalışmanın ve yardımlaşmanın daha […]

23.11.2012 | ulasufuk

Hitman serisinin bir sonraki oyununu IO Interactive’in geliştirmeyeceği açıklandı.

Hitman: Absolution direktörü Tore Blystad konu ile ilgili olarak, Call of Duty serisinin geliştiricileri Infinity Ward ile Treyarch arasındaki ilişkiyi örnek göstererek, bir serinin iki geliştirici tarafından üstlenileceğini belirtti. Devamında da Hitman gibi büyük serileri geliştirmenin uzun zaman aldığını, eğer mümkünse paralel olarak çalışmanın ve yardımlaşmanın daha iyi olduğunu açıkladı.

Square Enix Montreal tarafından geliştirilecek yeni Hitman oyunu için Blystad, hayranların Hitman serisi için endişelenmemelerini, çünkü Hitman serisinden anahtar kod geliştiricilerinin Square Enix Montreal stüdyosuna gideceğini, yani tamamen yeni bir takım olmadığını açıkladı. Blystad ayrıca, önceki oyunlar üzerinde çalışan IO’nun ücretsiz gizemli yeni proje için harekete geçtiğini doğruladı.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!