-->
BioWare’den Black Ops 2 Olayına Çözüm

Call of Duty: Black Ops 2’yi satın alan bazı PC oyuncuları Mass Effect  2 diskleri ile karşılaşmıştı. Sorunla karşılaşan oyuncuları bir anlamda sevindirecek haber geldi. Konu ile ilgili açıklama yapan BioWare, Black Ops 2’nin içinden Mass Effect 2 diski çıkan oyunculara Mass Effect Trilogy hediye ediyor. Eğer sizinde Black Ops 2 diskinizden Mass Effect 2 çıktıysa […]

15.11.2012 | ulasufuk

Call of Duty: Black Ops 2’yi satın alan bazı PC oyuncuları Mass Effect  2 diskleri ile karşılaşmıştı. Sorunla karşılaşan oyuncuları bir anlamda sevindirecek haber geldi.

Konu ile ilgili açıklama yapan BioWare, Black Ops 2’nin içinden Mass Effect 2 diski çıkan oyunculara Mass Effect Trilogy hediye ediyor. Eğer sizinde Black Ops 2 diskinizden Mass Effect 2 çıktıysa Mass Effect’in 3 oyununun yer aldığı pakete sahip olmak için kopyanızın fotoğrafını community@bioware.com adresine gönderin. Mass Effect Trilogy’nin PC versiyonunun resmi yollayan ilk 50 oyuncuya hediye edileceğini de belirtelim. 



Popüler Haberler


Predator Helios 16 PH16-71: Güçlü donanımı ve etkileyici ekranıyla oyun deneyimini bir üst seviyeye taşıyor! Keşfet ve maceraya hazır ol!


Ario’ya adım atın ve heyecan verici bir maceraya hazır olun! Görsel şöleni, akıcı oynanışı ve etkileyici hikayesiyle sizi bekliyor!


Son yılların en iyi bilim kurgu- aksiyon filmlerinden, 6 Oscar Ödüllü, küresel hit “Mad Max: Fury Road”


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!