-->
Angry Birds: Star Wars, iOS ve Android İçin Çıkış Yaptı

Angry Birds: Star Wars, Android, iOS ve Windows Phone için bugün çıkışını yaptı. Rovio’nun yeni Angry Birds oyununu, Android akıllı telefonlar için indirmek isteyenler Google Play aracılığıyla ücretsiz olarak indirebilecekler. HD tablet sürümüne sahip olmak içinse £ 1.99 / $ 2,99 ücret ödemek gerekecek. Angry Birds: Star Wars’un Apple hayranları standart iOS sürümü için 0,69 […]

08.11.2012 | ulasufuk

Angry Birds: Star Wars, Android, iOS ve Windows Phone için bugün çıkışını yaptı.

Rovio’nun yeni Angry Birds oyununu, Android akıllı telefonlar için indirmek isteyenler Google Play aracılığıyla ücretsiz olarak indirebilecekler. HD tablet sürümüne sahip olmak içinse £ 1.99 / $ 2,99 ücret ödemek gerekecek.

Angry Birds: Star Wars’un Apple hayranları standart iOS sürümü için 0,69 £ / $ 0,99’ı, HD iPad isteyenler ise £ 1.99 / 2,99 $’ı gözden çıkaracaklar. Windows Phone sahipleri de 0,79 £ / $ 0,99’a oyunu satın alabilecekler.

Ayrıca tüm sürümler için geçerli olan Luke Skywalker ve Yoda’nın bulunduğu 40-level olan ekstra bölümlere sahip olmak isterseniz de bu size £1.49 / $1.99’a patlayacak.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!