-->
World of Warcraft: Mists of Pandaria İnceleme

Yeni oyunumuzda maksimum level sınırı 90 olarak belirlenmiş vaziyette. Ayrıca oyundaki Talent sistemi de gözden geçirilmiş. Level aralıkları biraz daha genişletilmiş. Artık 15 levelde bir 3 talent seçiyoruz. Oyunda iki yeni battleground bulunuyor. Pvp severlerin ilgisini çekecek bu iki yeni savaş arenasından ilki Silvershard Mines’da ana görevimiz belli bölgelerde ortaya çıkan değerli maden araçlarını kontrolümüz […]

04.10.2012 | ulasufuk

Yeni oyunumuzda maksimum level sınırı 90 olarak belirlenmiş vaziyette. Ayrıca oyundaki Talent sistemi de gözden geçirilmiş. Level aralıkları biraz daha genişletilmiş. Artık 15 levelde bir 3 talent seçiyoruz. Oyunda iki yeni battleground bulunuyor. Pvp severlerin ilgisini çekecek bu iki yeni savaş arenasından ilki Silvershard Mines’da ana görevimiz belli bölgelerde ortaya çıkan değerli maden araçlarını kontrolümüz altında tutmak. Harita boyunca belli bir güzergahta hareket eden araçları kontrol altına en fazla tutan taraf yarışı kazanıyor. İkinci oyunumuz ise Temple of Kotmugo. Bunda ise amacımız yine rastgele beliren orbları kontrol altında tutmak.
 

 
MoP yenilenen Challange modları ile de ilgi çekiyor. Oyunda 6 adet yeni dungeon bulunuyor. En hızlı şekilde girdiğimiz dungeonları temizleyip bitirmemiz halinde belli ödülleri kazanabiliyoruz. Ayrıca ana haritamızda oldukça geniş. Her bölgeyi belli bir level aralığında ziyaret ediyoruz.
 

 
Genel olarak Mists Of Pandaria devasa bir evrenin küçük bir bölgesi olarak anılacak diye düşünenlerin yanılacağı bir yapım olmuş. Oyunun barındırdığı radikal yenilikler nedeniyle WoW evrenin genel kimyasını bozacağı ve daha çok “teenage” kitleye hitap edeceği yönündeki eleştirileri de bertaraf edeceği kanaatindeyim. Açıkçası önyargı ile yaklaştığım yapım bir çok yazar gibi benimde yanılmama neden oldu.

 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!