-->
The Walking Dead: Episode 4′ün Çıkış Tarihi

Telltale Games’in büyük başarı yakaladığı Walking Dead serisinin dördüncü bölümü olan The Walking Dead: Episode 4 – Around Every Corner’ın çıkış tarihi açıklandı. Oyun Amerika’da PlayStation Network üzerinden 9 Ekim Salı günü 4,99 $ veya Season Pass için 19.99 $ fiyat etiketiyle satışa sunulacak.10 Ekim Çarşamba günü de 400 MS puanına Xbox Live Arcade’de hazır olacak yapıma, […]

08.10.2012 | ulasufuk

Telltale Games’in büyük başarı yakaladığı Walking Dead serisinin dördüncü bölümü olan The Walking Dead: Episode 4 – Around Every Corner’ın çıkış tarihi açıklandı.

Oyun Amerika’da PlayStation Network üzerinden 9 Ekim Salı günü 4,99 $ veya Season Pass için 19.99 $ fiyat etiketiyle satışa sunulacak.10 Ekim Çarşamba günü de 400 MS puanına Xbox Live Arcade’de hazır olacak yapıma, PC ve Mac oyuncuları ise  Telltale Games Store, Steam ve Origin üzerinden ulaşabilecek. Şunu da belirtelim The Walking Dead: Episode 4, Xbox 360, PC ve Mac için 10 Ekim’de uluslararası piyasaya sürülecek. Fakat oyunun PS3 için ABD çıkışından başka, yani diğer bölgeler için ne zaman çıkacağı ile ilgili bir bilgi henüz mevcut değil.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!