-->
The Walking Dead: Episode 4′ün Çıkış Tarihi

Telltale Games’in büyük başarı yakaladığı Walking Dead serisinin dördüncü bölümü olan The Walking Dead: Episode 4 – Around Every Corner’ın çıkış tarihi açıklandı. Oyun Amerika’da PlayStation Network üzerinden 9 Ekim Salı günü 4,99 $ veya Season Pass için 19.99 $ fiyat etiketiyle satışa sunulacak.10 Ekim Çarşamba günü de 400 MS puanına Xbox Live Arcade’de hazır olacak yapıma, […]

08.10.2012 | ulasufuk

Telltale Games’in büyük başarı yakaladığı Walking Dead serisinin dördüncü bölümü olan The Walking Dead: Episode 4 – Around Every Corner’ın çıkış tarihi açıklandı.

Oyun Amerika’da PlayStation Network üzerinden 9 Ekim Salı günü 4,99 $ veya Season Pass için 19.99 $ fiyat etiketiyle satışa sunulacak.10 Ekim Çarşamba günü de 400 MS puanına Xbox Live Arcade’de hazır olacak yapıma, PC ve Mac oyuncuları ise  Telltale Games Store, Steam ve Origin üzerinden ulaşabilecek. Şunu da belirtelim The Walking Dead: Episode 4, Xbox 360, PC ve Mac için 10 Ekim’de uluslararası piyasaya sürülecek. Fakat oyunun PS3 için ABD çıkışından başka, yani diğer bölgeler için ne zaman çıkacağı ile ilgili bir bilgi henüz mevcut değil.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!