-->
Resident Evil 6 İlk Kez The Game For Big Kids’te

Merakla beklenen Resident Evil 6’yı ilk deneyenlerden biri olmak istiyorsanız 6 Ekim Cumartesi gecesi saat 21.00’da The Game for Big Kids’te olmanız yeterli. Türkiye’nin ilk ve tek dijital eğlence merkezi olan The Game for Big Kids geleneksel hale getirdiği konsept partilerine bu sene bir yenisini daha ekliyor. Çok beğenilen Zombies’ Night Out Party ‘nin ikinci […]

01.10.2012 | ulasufuk

Merakla beklenen Resident Evil 6’yı ilk deneyenlerden biri olmak istiyorsanız 6 Ekim Cumartesi gecesi saat 21.00’da The Game for Big Kids’te olmanız yeterli. Türkiye’nin ilk ve tek dijital eğlence merkezi olan The Game for Big Kids geleneksel hale getirdiği konsept partilerine bu sene bir yenisini daha ekliyor. Çok beğenilen Zombies’ Night Out Party ‘nin ikinci versiyonu “Zombies Night Out Party-Part II” 6 EKİM Cumartesi akşamı saat 21:00 ‘da Point Hotel Barbaros ‘da sizleri bekliyor.

Zombi teması üzerine düzenlenmiş olan partide, davetliler zombi kıyafetleriyle gezerken çeşitli hediyeleri kazanma şansı yakalayacaklar.Kostümlü katılım zorunlu olmasa da gözü dönmüş zombilerin arasında kalmamak için onlardan biri olmanızda fayda var. Geceye hazırlanabilmeniz için özel alanların da yer alacağı bu etkinlikde Zombi temalı çeşitli oyunların video gösterimlerine ve müziklere kendiniz kaptırmanız muhtemel.

Aral Game’den Zombilere Hediye…

En büyük süprizlerden biri, 6 Ekim cumartesi The Game ‘ de düzenlecek Zombies Night Out Party-Part II ‘de “En başarılı Zombi Kostümüne”,  Aral Game’in katkılarıyla PS3 ve XBOX 360 sürümleri için Resident Evil 6 oyunu hediye edilecek. Katılımcılar aynı zamanda tüm gece oyunu oynama şansı bulacaklar. Gece boyunca en dikkat çekici zombiler, Resident Evil 6 temalı hediyelere ve sürprizlere boğulacaklar.  Resident Evil tutkunlarının gerçek zombileri karşılarında göreceği bu etkinlikte oyunları ve sürprizleri kazanmak için en iyi zombi makyajına sahip olmaları gerekecek.

Resident Evil-6 gelişmiş özellikleri, farklı zombileri ve 4 değişik senaryosuyla oyuncularıyla buluşmaya hazırlanıyor. Önceki Resident Evil serilerine göre daha çok korku öğesi barındırmasının yanı sıra, oyunun birbirinden tamamen farklı üç ayrı zengin hikâyesi ve online ya da offline olarak arkadaşlarınızla omuz omuza savaşabilme imkânını tanıması oyunu unutulmazlar arasına sokacağa benziyor.  30 saatin üzerinde bir deneyim sunan Resident Evil 6, Capcom’un en pahalı projesi olarak da dikkat çekiyor.

Tüm dünyada merakla beklenen Resident Evil 6’yı ilk deneyenlerden olmak istiyorsanız 6 Ekim Cumartesi gecesi saat 21.00’da The Game for Big Kids’te sizleri bekliyor olacağız. Sadece aşağıdaki numaradan kayt yaptırmanız yeterli.

Davetlilerin zombi kılığında katılacağı bu partide ister zombi olun, isterse zombi avcısı eğlenceli ve bol ödüllü bir gece sizleri bekliyor.

Etkinlik için telefonla kayıt yaptıran zombiler, kostümleri ve makyajları ile The Game üyeliği kazanma şansı yakalayacak ve gece Zombiler sonsuz uykularına dönene dek devam edecek.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!