-->
Playstore, Gamex 2012 Fuarı’nda

Playstore, Gamex 2012 Fuarı’nda en yeni oyunları deneyimleme ve tablet bilgisayar kazanma şansı sunuyor. Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’in dijital oyun platformu Playstore,  4-7 Ekim tarihleri arasında Lütfi Kırdar Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek olan Gamex-Dijital Oyun Fuarı’nda binlerce oyunseverle buluşacak.  Oyunseverler Playstore standında merakla beklenen oyunları deneyimleme fırsatı bulacaklar. Bunun yanı sıra 4 gün boyunca […]

03.10.2012 | ulasufuk

Playstore, Gamex 2012 Fuarı’nda en yeni oyunları deneyimleme ve tablet bilgisayar kazanma şansı sunuyor.

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’in dijital oyun platformu Playstore,  4-7 Ekim tarihleri arasında Lütfi Kırdar Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek olan Gamex-Dijital Oyun Fuarı’nda binlerce oyunseverle buluşacak.  Oyunseverler Playstore standında merakla beklenen oyunları deneyimleme fırsatı bulacaklar. Bunun yanı sıra 4 gün boyunca “Street Fighter X Tekken” turnuvası ile her gün 1 adet “Motorola Xoom 2” kazanma şansı yakalayacaklar.

TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, her yıl rekor seviyede ziyaretçiyi ağırlayarak oyunseverlerin buluşması noktası haline gelen “Gamex-Dijital Oyun Fuarı”na katılıyor. 4-7 Ekim tarihleri arasında Lütfi Kırdar Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek olan fuarda Playstore’un ziyaretçilerine sürprizleri ve hediyeleri de olacak.

Katalogunda 1.000’e yakın farklı oyun bulunan, oyunseverlere uygun ödeme koşulları ve güvenli alışveriş olanağı sunan Playstore, Gamex 2012’ye de damga vurmaya hazırlanıyor. Oyunseverler, Gamex 2012 fuarı süresince Playstore standında merakla beklenen oyunları deneyimleme fırsatı bulacaklar. Bu oyunlar arasında milyonlarca hayranı olan, Türkiye’nin ilk çocuk kahramanı “SÜPERCAN”ın yeni oyunu “SÜPERCAN 2” de bulunuyor. Oyunsever SÜPERCAN 2’yi ilk kez ve sadece Playstore standında oynama şansını bulacaklar.

Oyunseverler “SÜPERCAN 2”nin yanı sıra; Borderlands 2”, “Hitman Sniper Challenge” ve “Sleeping Dogs” oyunlarını da deneyimleyebilecekler. Ayrıca ilk kez Playstore kullanıcıları ile buluşacak olan “Football Manager 2013”, “Assassin’s Creed III”, “Call of Duty Black Ops II” ve “Far Cry 3” gibi oyunların tanıtım videolarını da fuar boyunca izlemek mümkün olacak.

Gamex 2012’de Playstore standını ziyaret edecek oyunseverleri yeni oyun deneyimleriyle birlikte çok özel bir hediye kazanma şansı da bekliyor. 4 gün boyunca her gün 1 adet “Motorola Xoom 2” ödüllü “Street Fighter X Tekken” turnuvası düzenlenecek. Bunun yanı sıra Playstore standını ziyaret eden şanslı kullanıcılar tüm Playstore ürünlerinde geçerli % 25 indirim kuponu kazanma şansına sahip olacaklar.

 

BASIN BÜLTENİ

 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!