-->
Medal Of Honor Warfighter Bu Hafta Tüm Dünyada Satışa Çıkıyor

Ödüllü Frostbite 2 Oyun Motoru İle Güçlendirilen yılın en gerçekçi askeri savaş oyunu Medal of Honor Warfighter, Gerçek Savaşçılar, Gerçek Operasyonlar ve Gerçek Savaş Alanlarından Esinlenen Yenilikçi Bir Oynanış Sunacak Terörü avlamak için en elit Tier 1 Operator askerlerinin rolüne bürünün. Bir Electronic Arts Inc. stüdyosu olan Danger Close™ Games, Medal of Honor™ Warfighter’ın bu […]

24.10.2012 | ulasufuk

Ödüllü Frostbite 2 Oyun Motoru İle Güçlendirilen yılın en gerçekçi askeri savaş oyunu Medal of Honor Warfighter, Gerçek Savaşçılar, Gerçek Operasyonlar ve Gerçek Savaş Alanlarından Esinlenen Yenilikçi Bir Oynanış Sunacak

Terörü avlamak için en elit Tier 1 Operator askerlerinin rolüne bürünün. Bir Electronic Arts Inc. stüdyosu olan Danger Close™ Games, Medal of Honor™ Warfighter’ın bu hafta Avrupa ve Türkiye’de aynı anda satışa sunulacağını duyurdu. Görkemli geçmişinde 50 milyon kopyanın üzerinde satmış olan ödüllü Medal of Honor serisi, yılın tek gerçek askeri savaş tecrübesini sunacak olan Medal of Honor Warfighter ile devam ediyor. Aralarında Polonya GROM, Alman KSK,  Kanada JTF-2 ve Amerika Navy SEAL’in de yer aldığı 10 ülkeden 12 farklı Tier 1 Operator ekibini içeren Medal of Honor Warfighter yılın en özel çokluoyuncu deneyimlerinden birini sunacak. IGN.com’un Frostbite™ 2 oyun motorunun üstün teknolojisiyle güçlendirilen oyun için yaptığı yorum şöyle: “öncekilerden çok daha iyi görünen ve hissettiren bir oyun olmuş”.

Medal of Honor Warfighter’ın yenilikçi çokluoyuncu tasarımı sayesinde oyuncular dünyanın en iyi askerlerinin online rekabet içinde kafa kafaya savaştığı savaş alanlarında kendi ülkelerini temsil edebilecekler. Oyun ayrıca Fireteams ismindeki yeni çokluoyuncu işbirliği özelliği sayesinde oyuncuların savaş alanlında arkadaşlarıyla birlikte ekip kurmasını ödüllendirecek ve oyunculara rekabette avantaj sağlayacak. Oyuncular aralarında Bosna’daki Saraybosna Stadyumu’nun da bulunduğu sekiz gerçek dünya haritasında, sinirleri zorlayacak “Hotspot” ve yüksek tempolu “Home Run” modu gibi beş farklı modda kendi askerlerini temsil edebilecek ve Fireteam deneyimine katılabilecekler.

Denizaşırı operasyonlarda görev alan gerçek U.S. Tier 1 Operator askerleri tarafından yazılan Medal Honor Warfighter gerçek dünyadaki olaylarla bağlantılı bir hikaye sunacak ve oyunculara dünyaca tanınan terör tehditlerini yakından görme ve aksiyona dahil olma şansı verecek. Abu Sayyaf’ın Filipinler’deki Basilan’da bulunan karargahından rehineleri kurtarmaktan, Al-Shabaab’ın Somali sahillerindeki “Korsan Kasabasına” baskın yapmaya kadar pek çok göreve katılan olan oyuncular Tier 1 Operator askerlerinin rolüne bürünerek bir terör örgütü liderinin ve tüm dünyayı tehdit eden PETN ismindeki ölümcül kimyasal patlayıcının peşine düşecekler.

Medal of Honor Warfighter Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi, PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi ve PC için bu hafta satışa çıkıyor.

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!