-->
İngiltere PC Perakende Oyun Satışları (23 – 29 Eylül)

İngiltere ve Birleşik Krallık ülkelerinde 23 – 29 Eylül tarihleri arasında PC için perakende satış rakamlarına göre en çok satan oyunlar açıklandı. Listeye baktığımızda World of Warcraft : Mists of Pandaria’yı zirvede görürken, Guild Wars 2 yine ikinci, FIFA 13 ise üçüncü sırada yer almış .İngiltere ve Birleşik Krallık ülkelerinde 29 Eylül ile biten haftada PC için Perakende […]

01.10.2012 | ulasufuk

İngiltere ve Birleşik Krallık ülkelerinde 23 – 29 Eylül tarihleri arasında PC için perakende satış rakamlarına göre en çok satan oyunlar açıklandı.

Listeye baktığımızda World of Warcraft : Mists of Pandaria’yı zirvede görürken, Guild Wars 2 yine ikinci, FIFA 13 ise üçüncü sırada yer almış .İngiltere ve Birleşik Krallık ülkelerinde 29 Eylül ile biten haftada PC için Perakende satış rakamı en iyi olan oyunların tam listesine aşağıdan bakabilirsiniz:

1.) World of Warcraft : Mists of Pandaria (Blizzard)
2.) Guild Wars 2 (NCSoft Europe)
3.) FIFA 13 (EA Games)
4.) Borderlands 2 (2K Games)
5.) The Sims 3: Supernatural  (EA Games)
6.) The Sims 3 (EA Games)
7.) The Elder Scrolls V: Skyrim (Bethesda Softworks)
8.) F1 2012 (Codemasters)
9.) Diablo III (Blizzard)
10.) The Sims 3: Pets  (EA Games)



Popüler Haberler


Riot Games’in Berlin’de düzenlediği VALORANT Champions Tour 2024 EMEA 1. Aşama heyecanı 4. hafta 2. gün mücadeleleriyle sona erdi.


THQ Nordic ve Alkimia Interactive, merakla beklenen Gothic Remake’in Koleksiyoncu Sürümünü resmi olarak duyurdu.


Bethesda tarafından Fallout 4 hayranları için heyecan verici bir haber geldi!


Beşiktaş Esports, League of Legends EMEA Masters Spring 2024 yarı finalinde bugün Team BDS Academy ile karşı karşıya gelecek.