-->
“I Can Football 2” İçin Buluştular

SOBEE Studios ve Joygame’den Türkiye oyun sektörüne örnek olacak büyük işbirliği… SOBEE Studios ve Joygame, dünyanın ilk 11’e 11 online futbol oyunu “I Can Football 2” ile oyun sektörüne örnek olacak büyük bir işbirliğine imza atıyor. SOBEE tarafından geliştirilen ve Joygame tarafından yayınlanacak olan “I Can Football 2” oyunu, 4-7 Ekim 2012 tarihlerinde Lütfi Kırdar […]

02.10.2012 | ulasufuk

SOBEE Studios ve Joygame’den Türkiye oyun sektörüne örnek olacak büyük işbirliği…

SOBEE Studios ve Joygame, dünyanın ilk 11’e 11 online futbol oyunu “I Can Football 2” ile oyun sektörüne örnek olacak büyük bir işbirliğine imza atıyor. SOBEE tarafından geliştirilen ve Joygame tarafından yayınlanacak olan “I Can Football 2” oyunu, 4-7 Ekim 2012 tarihlerinde Lütfi Kırdar Fuar Merkezi’nde yapılacak GameX Fuarı’nda oyunseverlere duyurulacak.

Türkiye’nin en büyük yayımcı firması Joygame ile Türkiye’nin en büyük oyun geliştirici firması olan SOBEE bir araya gelerek, “I Can Football 2” oyununu oyunseverlerle buluşturuyor.

Oyunun ilk serisinin yapımcılığını ve yayımcılığını yapan SOBEE Studios, kalitesiyle kendini ispatlamış ve oyunseverleri kendisine hayran bırakmış I Can Football’un  dünyanın en büyük takımı Manchester United’ı içeren ikinci serisinde, Joygame ile güç birliği yapma kararı aldı.

I Can Football, Dünyanın ilk 11’e 11 Online Futbol Oyunu

Dünyanın ilk 11’e 11 online futbol oyunu olan “I Can Football”, Türkiye ve dünyadan yüz binlerce futbolseveri buluşturan bir online stadyum. Bu stadyumda herkes bir dünya yıldızı olabilir. SOBEE tarafından 2009 yılında geliştirilen I Can Football, kısa zamanda gösterdiği olağanüstü performans ile 2010 yılında Londra’da düzenlenen WCA Dünya İletişim Ödülleri’nde En İyi İçerik Ödülü ve Teknoloji Ödülleri’nde Başarı Ödülü aldı.

İnternet üzerinden oynanan ve oyunculara birbirlerine karşı, 11 kişilik takımlar oluşturarak maç yapma imkanını sağlayan I Can Football 2, tamamen yerli yetenek ve emekle hazırlanan, 3 boyutlu bir futbol oyunu olma özelliğiyle tüm ilgileri üzerine topluyor.

SOBEE Studios ve Joygame bu örnek işbirliğiyle I Can Football 2’nin milyonlarca oyuncuya ulaşarak, dünya çapında bir ürün olmasını hedefliyorlar.

BASIN BÜLTENİ

 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!