-->
Hitman: Absolution’dan “Introducing Disguises” Videosu

Bir Square Enix studyosu olan IO Interactive A/S sunar, “INTRODUCING: DISGUISES”. INTRODUCING video serisindeki bu 5. fragmanda oyundaki kılık değiştirme dinamikleri ortaya koyuluyor. Öldürmek için doğru anı kollayan Ajan 47 kılık değiştirerek kalabalığa kolayca karışabilir ve bulunduğu ortamda farkedilmeden hareket edebilir. Bu gerçekten benzersiz özellik sadece HITMAN serilerine özgüdür ve kılık değiştirme dinamiği HITMAN: ABSOLUTION […]

19.10.2012 | ulasufuk

Bir Square Enix studyosu olan IO Interactive A/S sunar, “INTRODUCING: DISGUISES”. INTRODUCING video serisindeki bu 5. fragmanda oyundaki kılık değiştirme dinamikleri ortaya koyuluyor. Öldürmek için doğru anı kollayan Ajan 47 kılık değiştirerek kalabalığa kolayca karışabilir ve bulunduğu ortamda farkedilmeden hareket edebilir. Bu gerçekten benzersiz özellik sadece HITMAN serilerine özgüdür ve kılık değiştirme dinamiği HITMAN: ABSOLUTION ile bir adım öteye taşınacak.

IO INTERACTIVE’ın yeni oyun motoru GLACIER 2™ teknolojisi ile tamamen oyun içi anlara yer veren INTRODUCING: DISGUISES, HITMAN®: ABSOLUTION™’ın yaşayan canlı dünyasında bir çok olasılığa sahip zengin ve derin oynanışı gözler önüne seriyor.

HITMAN: ABSOLUTION 20 Kasım 2012’de PlayStation®3, Xbox 360® ve Windows PC platformlarında satışa çıkıyor.

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!