-->
Gelecek Olan PVP Savaşı “Kuşatma Savaşı” İçin Hazırlan

Knight Age’in Zindanlari Çeviklik,Strateji ve Takim Çalismasi için bir Testti Digimon Masters ve Silkroad Online oyunlari ile ünlenen,sektörün önde gelen oyun yayin ve yapimci firmasi Joymax, en yeni ücretsiz MMORPG oyunu Knight Age için bugün essiz bir zindani tanitti. Ekiplerin yeteneklerini test etmeye dayali 6 adet çekismeli zindan oyunculara bu haftasonu yapilacak olan ilk PVP “Kusatma […]

22.10.2012 | ulasufuk

Knight Age’in Zindanlari Çeviklik,Strateji ve Takim Çalismasi için bir Testti

Digimon Masters ve Silkroad Online oyunlari ile ünlenen,sektörün önde gelen oyun yayin ve yapimci firmasi Joymax, en yeni ücretsiz MMORPG oyunu Knight Age için bugün essiz bir zindani tanitti. Ekiplerin yeteneklerini test etmeye dayali 6 adet çekismeli zindan oyunculara bu haftasonu yapilacak olan ilk PVP “Kusatma Savasi” için takimlarini kurmalarive hazirlanmalari için dizayn edildi. Oyuncular bu ender firsata basvurmak için resmi web sitesi http://www.joymax.com/knightage adresini ziyaret edebilirler.

En son yapilan büyük güncellemenin hemen ardindan Knight Age loncalarin “Kusatma Savasina” hazirlanmalarini saglayacak zindanlari duyurdu. 21 Ekim tarihinde yapilacak olan ilk Kusatma Savasinda kazananlar bu haftasonuna özel essiz hediyelerin sahibi olacak.
Her seviyeden Sövalye Düzenlerinde(Loncalar) bulunan üye bu savasa özel hazirlanmis olan 6 zindan ile kendi yeteneklerini, çevikliklerini, stratejilerini ve takim çalismalarini test edebilir.

Ilk Zindan, Torn Forest oyuncunun stratejisini test etmek için dizayn edildi. 9. Seviye ile birlikte oyuncular dogru yolu seçerek tuzaklari geçip yaratiklar ile savasarak galip gelmeye çalisacak. Yanlis bir yol oyuncunun yeteneklerini düsüren bir büyü ile karsilasmasina sebep oluyor ve böylece düsman vuruslarina karsi dahada dayaniksiz oluyor. Oyuncu zindanin sonuna ulasmayi basardiginda ilk Patron yaratik olan Taksha ile karsilasiyor. Çekicinin muazzam savrulusundan kurtulmak ve dogru strateji ile bu yaratigi yenip ilk zindan galibiyetini kazanmak oyunculara kalmis.

Kurion’un Magarasi, ikinci zindan oyuncunun çevikligini test ediyor. 11. Seviyede mevcut olan Kurion’un Magarasinin derinliklerinde magaranin Patron Yaratigi Kurion sütunlarin ve hareketli simseklerin arkasinda saklaniyor. Oyuncular simseklerden ne olursa olsun kaçmak için zamanlamayi ve simsek kaliplarini yaratiklarla savasirken ögrenmek zorunda. Kurionsa basilica gücü olan simsekleri ile hiçte kolay lokma degil! Bu vuruslar tek seferde oyunculari öldürebiliyor, bu yüzden oyuncular çevikliklerini göstererek bunlardan kaçmaya çalismalidir.

Dagcilarin Karakolu digger zindanlar gibi hile ve tuzaklarla dolu degil fakat zindandaki yaratiklarin yüksek saglik doldurma gücü sayesinde grup oyuncularinin yeteneklerini ve takim oyunlarini test etmek için en ideal yer. 14 ila 16. Seviye arasindaki oyuncular Aç Gur’u öldürmek için mücadele edecekler. Yaratikta bulunan hizli hareket ve güçlü büyüler sayesinde kendisini alt etmek düzgün bir takim oyunu olmadan çok zor.

Su anki seviye siniri olan 35. Seviye ile beraber kalan zindanlara oyuncular oyundaki çesitli noktalardan giris gerçeklestirebilecekler. Hiçbir zindan birbirine benzemiyor ve hepsi takimlarin degisik özelliklerini test ediyor. Knight Age’e katilin ve takiminizin yeteneklerini test edin.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


Gunfire Games tarafından geliştirilen nişancı aksiyon oyunu Remnant: From the Ashes’in devamı niteliğindeki Remnant 2 için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


MediaMarkt, tüketicilerin akıllı telefonlara kolaylıkla ulaşabilmesi için İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Mersin ve Kayseri’de bulunan seçili mağazalarında Akıllı Telefon Kiralama hizmeti veriyor.


Azeroth’un Savaşçıları, Ejderha Adaları’nda ve adaların altında gizlenmiş birçok tehdidi alt etti.


KONAMI bu önemli dönüm noktasını bir dizi oyun içi etkinlik, eşya ve ödülle kutluyor