-->
Football Manager 2013 Ön İnceleme

Bu Yıl Maçlar 90 Dakika Olmayacak ! Sports Interactive tarafından geliştirilen efsane futbol menajerlik oyunu bu yıl dopdolu bir içerikle geliyor. Bizlerde günlerdir ön inceleme versiyonunu oynadığımız FM 2013 ile ilgili önemli detayları ve sürprizleri sizlere sunacağız. Öncelikle hemen belirtmeliyim oyun o kadar detaylı ki tüm her şeyi sizlerle bu ön incelememizde paylaşmayacağım. Çünkü önümüzdeki […]

13.10.2012 | ulasufuk

Bu Yıl Maçlar 90 Dakika Olmayacak !

Sports Interactive tarafından geliştirilen efsane futbol menajerlik oyunu bu yıl dopdolu bir içerikle geliyor. Bizlerde günlerdir ön inceleme versiyonunu oynadığımız FM 2013 ile ilgili önemli detayları ve sürprizleri sizlere sunacağız. Öncelikle hemen belirtmeliyim oyun o kadar detaylı ki tüm her şeyi sizlerle bu ön incelememizde paylaşmayacağım. Çünkü önümüzdeki günlerde sizlere oyunun geniş bir incelemesiniz sunacağız. Bu ön incelememizde yeni oyunumuzda ilk olarak göze çarpan yenilikleri belirteceğim. Dilerseniz hemen incelemeye başlayalım.
 

 

Oyunda ilk göze çarpan yenilik aylar öncesinden müjdesi verilen Türkçe içerik oluyor. FM 2013 tamamıyla Türkçe. Menülerden tutunda tüm haberlere kadar her şey Türkçe. Ama sanmayın ki Türk Dil Kurumu onaylı bir Türkçe ile karşı karşıyayız. Tam aksine özellikle haberler ekranındaki gördüğüm Türkçe tam anlamıyla enkaz. Oldukça fazla imla hatası var, hadi bunu geçtim bir çok haberde yarı İngilizce yarı Türkçe cümleler söz konusu. Açıkçası biraz dumura uğradım bu konuda. Ama oyunun genel ve önemli menülerinde bu sıkıntı pek yok gibi.
 

 
Oyunu açar açmaz karşılaştığınız ana menü oldukça sade tasarlanmış. Hemen bu ekranda iki yeni mod bizleri karşılıyor. İlki Football Manager Classic ve Meydan Oku. Öncelikle acayip hoşuma giden Meydan Oku modundan bahsetmek istiyorum. Hatta iddialı olacak ama bu mod efsane olur diyorum. Peki nedir Meydan Oku. Hemen arz edeyim. Bu modda birbirinden farklı görevler bizleri bekliyor. Örneğin “Ligi namağlup şampiyon bitir” şeklindeki bir meydan okumayı seçerseniz. Ortasından başladığınız bir ligde elinizdeki takımı namağlup şampiyon yapmak zorundasınız. Bu takımın Akhisar Belediyespor olduğunu bir düşünün (Aman Akhisarlılar alınmasın lütfen) yada şöyle bir görev düşünün “ligi genç oyuncularınla şampiyon bitir.” Daha bir çok meydan okumanın bulunduğu bu mod çok yenilikçi bir hava katmış oyunu ve bence çok da iyi düşünülmüş.
 



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!