-->
Dragon Age 3: Inquisition’dan Yeni Detay ve Konsept Tasarım Görselleri

Edmonton Expo’da Dragon Age paneli düzenleyen BioWare, serinin yeni oyunu ile ilgili de bazı ayrıntıları ortaya çıkardı. Sinematik tasarımcı John Perry tarafından yapılan açıklamada, Dragon Age 3’ün geliştirme süreci en uzun olan Dragon Age oyunu olduğu ve Dragon Age 3’ün bir bölümünün, Dragon Age 2’nin tüm bölümleri kadar büyük olduğu belirtildi. Ayrıca yine belirtilenlere göre, hikaye […]

22.10.2012 | ulasufuk

Edmonton Expo’da Dragon Age paneli düzenleyen BioWare, serinin yeni oyunu ile ilgili de bazı ayrıntıları ortaya çıkardı.

Sinematik tasarımcı John Perry tarafından yapılan açıklamada, Dragon Age 3’ün geliştirme süreci en uzun olan Dragon Age oyunu olduğu ve Dragon Age 3’ün bir bölümünün, Dragon Age 2’nin tüm bölümleri kadar büyük olduğu belirtildi. Ayrıca yine belirtilenlere göre, hikaye üzerinde önemli bir etkiye sahip, kaleler ve karakter özelleştirme unsuru Dragon Age: Origins’den daha büyük olacak.

Şimdiki nesil konsollar ve PC için 2013 Sonbaharında çıkış yapacak Dragon Age 3: Inquisition’ın konsept tasarım çalışmalarına aşağıdan bakabilirsiniz:

 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!