-->
Dead Island: Riptide’ın Çıkış Tarihi Açıklandı

Yayıncı Deep Silver, başarı yakalayan Dead Island’ın devam oyunu olarak duyurulan Dead Island: Riptide’ın çıkış tarihini açıkladı. Kuzey Amerika’da 23 Nisan 2013’te, Avrupa’da ise 26 Nisan 2013’te çıkacağı açıklanan oyunun, ön sipariş detayları da paylaşıldı. İki farklı ön sipariş seçeneği olacak Dead Island: Riptide’ın, Standart sürümünde bu pakete özel yeni silah modları olacak. Belirli oyun perakendecilerinde […]

30.10.2012 | ulasufuk

Yayıncı Deep Silver, başarı yakalayan Dead Island’ın devam oyunu olarak duyurulan Dead Island: Riptide’ın çıkış tarihini açıkladı.

Kuzey Amerika’da 23 Nisan 2013’te, Avrupa’da ise 26 Nisan 2013’te çıkacağı açıklanan oyunun, ön sipariş detayları da paylaşıldı. İki farklı ön sipariş seçeneği olacak Dead Island: Riptide’ın, Standart sürümünde bu pakete özel yeni silah modları olacak. Belirli oyun perakendecilerinde yer alacak Special Edition sürümünde ise bu pakete özel  bir alternatif karakter olacak.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!