-->
Battlefield 3′ün Aftermath DLC’sinin Çıkış Tarihi Açıklandı

EA, Battlefield 3’ün dördüncü multiplayer genişleme paketi olan Aftermath’ın çıkış tarihini açıkladı. Açıklanan bilgilere göre Aftermath DLC’si, PlayStation 3 Premium üyeleri için 27 Kasım’da, Xbox 360 ve PC Premium üyeleri için 4 Aralık’ta, diğer PlayStation 3 oyuncuları için 11 Aralık’ta, son olarak diğer Xbox 360 ve PC oyuncuları için de 18 Aralık’ta çıkış yapacak.

18.10.2012 | ulasufuk

EA, Battlefield 3’ün dördüncü multiplayer genişleme paketi olan Aftermath’ın çıkış tarihini açıkladı.

Açıklanan bilgilere göre Aftermath DLC’si, PlayStation 3 Premium üyeleri için 27 Kasım’da, Xbox 360 ve PC Premium üyeleri için 4 Aralık’ta, diğer PlayStation 3 oyuncuları için 11 Aralık’ta, son olarak diğer Xbox 360 ve PC oyuncuları için de 18 Aralık’ta çıkış yapacak.



Popüler Haberler


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!


Gunfire Games tarafından geliştirilen nişancı aksiyon oyunu Remnant: From the Ashes’in devamı niteliğindeki Remnant 2 için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!