-->
Trials Evolution PC’lere Geliyor!

Ubisoft, Nisan ayında Xbox Live Arcade’e özel çıkan Trials Evolution’ı PC’ler için de duyurdu. Trials Evolution: Gold Edition’da Trials Evolution’a ek olarak Trials HD bölümleri de yer alacak ve PC’de 120’ye yakın bölüm bulunacak. Trials Evolution: Gold Edition’ın 2013 yılının ilk aylarında çıkacağı belirtilirken, diğer bir yandan oyunun geliştiricisi RedLynx Trials Evolution’ın ilk DLC’sini Ekim ayı […]

07.09.2012 | mrcappola

Ubisoft, Nisan ayında Xbox Live Arcade’e özel çıkan Trials Evolution’ı PC’ler için de duyurdu.

Trials Evolution: Gold Edition’da Trials Evolution’a ek olarak Trials HD bölümleri de yer alacak ve PC’de 120’ye yakın bölüm bulunacak. Trials Evolution: Gold Edition’ın 2013 yılının ilk aylarında çıkacağı belirtilirken, diğer bir yandan oyunun geliştiricisi RedLynx Trials Evolution’ın ilk DLC’sini Ekim ayı için duyurdu. “Origin of Pain” isimli bu DLC 400 MS puanından satışa sunulacakken, oyuna 36 yeni görev ekleyecek.Ayrıca , Ubisoft’a göre Trials Evolution’ın Xbox Live Arcade’de yayınlanacak yeni eklentisi Origin of Pain PC sürümüne dahil edilmeyecek.



Popüler Haberler


Türk Telekom eSüper Lig’in heyecan dolu finali sona erdi ve Trabzonspor, Ankaragücü’nü 6-0 ve 4-0’lık skorlarla mağlup ederek şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı!


Kılıç dövüşlerinin heyecanını ve vahşetini dorukta yaşamak isteyenler için hazır olun!


Uzun yıllardır heyecanla beklenen Blizzard’ın yıllık oyun etkinliği BlizzCon, 2024 yılında düzenlenmeyecek.


ESL Pro Lig Sezon 19 heyecanı devam ediyor! Malta’da düzenlenen turnuvada A ve B gruplarındaki mücadeleler pazar günü sona erecek.