-->
Pro Evolution 2013 Lansmanından Renkli Kareler

Dünyada milyonlarca oyunseverin büyük sabırsızlıkla beklediği, sayısız yenilikler sunan benzersiz futbol deneyimi Pro Evolution Soccer 2013 dün gece Aral’ın ev sahipliği ve Avea’nın sponsorluğunda yapılan basın lansmanı ile sahalara indi Futbol tutkunlarının vazgeçilmezi Pro Evolution Soccer serisinin yeni oyunu PES 2013, çıkış tarihine sayılı günler kala isminden büyük harflerle söz ettirecek bir etkinlik ile sahalara […]

19.09.2012 | mrcappola

Dünyada milyonlarca oyunseverin büyük sabırsızlıkla beklediği, sayısız yenilikler sunan benzersiz futbol deneyimi Pro Evolution Soccer 2013 dün gece Aral’ın ev sahipliği ve Avea’nın sponsorluğunda yapılan basın lansmanı ile sahalara indi

Futbol tutkunlarının vazgeçilmezi Pro Evolution Soccer serisinin yeni oyunu PES 2013, çıkış tarihine sayılı günler kala isminden büyük harflerle söz ettirecek bir etkinlik ile sahalara dönüş yaptı. Aral ve Avea işbirliği ile düzenlenen PES 2013 basın lansmanı, dün akşam Portaxe’de yapıldı.

Geleneksel olarak her yıl oyun tutkunu basın mensuplarını bir araya getiren PES, bu yıl düzenlenen beşinci organizasyonu ile göz doldurdu. PES 2013 basın lansmanına teknoloji basınının yanı sıra spor basınını güçlü kalemleri de katıldı. Ayrıca etkinlikte katılımcılar oyunun yeni versiyonunu ilk kez deneme fırsatı yakalarken, yapılan PES 2013 turnuvası ile gecenin coşkusunu paylaştılar. Birbiri ardına sıralanan yeni özellikleri ile katılımcıları büyüleyen PES 2013, her yıl olduğu gibi bu yıl da tamamen ‘Türkçe’ olarak sezonu açtı. Lansmandan renkli kareler objektiflere takılırken, turnuvanın heyecanı ve yaşananlar mekana renk kattı.

Pro Evolution Soccer serisinin futbol oyunları içerisinde çok özel bir yeri olduğunu belirten Aral Genel Müdürü Ömer Faruk Demir, “Aral olarak oyun sektörüne girdiğimiz günden bu yana Konami firması ve oyunları bizim için son derece önemli oldu. Konami’nin en büyük isimlerinden bir tanesi olan PES serisi için yıllar önce başlattığımız bu organizasyonu bu yılda tekrarlamaktan ve oyunumuzu ilk basın mensubu arkadaşlarla paylaşmaktan mutluluk duyduk. PES’in bu büyük başarısının her geçen gün artacağı inancındayız” diye konuştu.

Avea Kurumsal İletişim Direktörü Füsun Feridun; “Yaklaşık 10 yıldır, Türk sporuna desteği kurumsal sorumluluk olarak görmekteyiz. FC Barcelona’nın Türkiye’deki resmi telekomünikasyon iş ortağı olarak geçen yıl FCBEscola Camp Avea’yı hayata geçirerek yetenekli gençlerimizi Barcelona altyapısı ile buluşturduk. İlk kampımızda 120 gencimiz Barcelona’nın hocalarından iyi futbolun sırlarını öğrendi. Hem sponsorluk, hem de kurumsal sosyal sorumluluk projeleri ile futbolun bu kadar içerisinde olup da, milyonları sanal ortamda peşinden sürükleyen PES 2013 oyununun dışında kalmamız söz konusu olamazdı. Geçtiğimiz yıl da yine oyunseverlerin büyük beğenisini kazanan bir oyuna sponsor olmuştuk. Bu yıl da PES 2013’e sponsor olmaktan ve sanal ortamdaki bu heyecana milyonlarla birlikte ortak olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz ” diye konuştu.

Kıran Kırana maçın galibi kim?

PES 2013 tutkunlarının bir araya geldiği ve eğlenceli saatlerin yaşandığı geceye 128 kişilik ödüllü PES 2013 turnuvası damgasını vurdu. Spor basınının önemli isimlerinden Emre Tilev’in anlatımıyla renklenen final, kıran kırana bir maça sahne oldu. Turnuvaya katılıp rakiplerini alt etmeyi başaran Yiğit Özden (D Smart) birinci Kerem Tek (Wasd Oyuncu) ikinci Onur Gürçekiç (Lig TV) ise üçüncü oldu. Birinciye Samsung Galaxy S3 ve PES 2013, ikinciye Xbox 360 ve PES 2013, üçüncüye ise PS3 ve PES 2013 ödülleri takdim edildi.

 

BASIN BÜLTENİ

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!